Casă fermecătoare cu lift

Lausanne
Casă • 10.5 cameră(e) • 400 m² • referință: 936897
39.565.512 RON
De vânzare | Casa cu 10 camere in Lausanne | Proprietate splendidă - cartierul Verdeil

Exclusive

Această proprietate este situată într-un cartier bogat construit la începutul secolului trecut.

Construită în 1906, această casă este acum înconjurată de o grădină superbă cu copaci vechi de sute de ani. Impodobita cu mai multe terase si doua iazuri, gradina confera acestei case un farmec care are toate caracteristicile unui loc in care viata este buna.

Casa are un garaj cu 3 mașini care oferă acces direct printr-un tunel, apoi un lift, la casa construită pe 3 niveluri principale plus subsol și mansardă transformată.

- Nivelul principal este dedicat zonelor de recepție și are, de asemenea, un dormitor mare cu baie privată.

- La etajele superioare, există 5 dormitoare, un birou și două camere de depozitare, dintre care unul poate fi un al doilea birou.

- Subsolul include spațiile obișnuite, cum ar fi pivnițele, dintre care una este cu aer condiționat, spălătorie, cameră de depozitare, cameră multifuncțională (sală de fitness, sală de jocuri, bricolaj etc.).

Rețineți că casa are un pavilion mare de grădină.

La doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și la 7 minute de accesul pe autostradă, este perfect deservit de linia de autobuz (TL nr. 7 și 13), precum și de metrou (stația noastră care permite accesul la stația Lausanne în 5 minute).

Puteți găsi magazine locale și numeroase facilități sportive la câțiva pași, inclusiv piscina Mon-Repos. Principalele centre comerciale sunt în Chailly, Caroline sau Pully.

Această proprietate, situată în centrul bazinului lacului Geneva, într-o zonă foarte frumoasă din Lausanne, are facilități urbane cu viața sa culturală, precum și magnificul lac Geneva.

Pe scurt, această proprietate opulentă oferă ocupanților săi o locație extraordinară și o calitate a vieții.

Doriți mai multe informații despre această casă cu 10 camere din Lausanne? Vă invităm să solicitați un dosar de prezentare sau să ne contactați direct pentru a organiza o vizită la această proprietate.

Spații

Camere10.5
Garaje (exterior)1
Parcări (exterior)1

Suprafețe

Cameră de zi400 m²
Utilizabil435 m²
Total1529 m²
Lift
Facilități extras de IA.
Garaj
Grădină
Terasă

Lausanne

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Alege punctele tale de interes extras de IA.
Magazine
Transport public
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
TipCasă
Anul construirii1906