Apartament pentru Cumpărați În Phuket, Thailanda

Phuket
Apartament • 4 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 60 m² • al 8-lea etaj • referință: 920081001-1120
316.054 RON
Nice Apartament modern situat în orașul Phuket
nu departe de Patong și alte plaje. Această unitate este de 65 de metri pătrați și
este la doar câțiva pași de Festivalul Central. Proprietarul scade prețul la această afacere incredibilă!!!!
Bine ati venit la Condominiu Point, orasul tau Phuket "acasă departe de casă." Condominiu Point își propune să facă vizita dumneavoastră cât mai relaxantă și plăcută, motiv pentru care atât de mulți oaspeți continuă să se întoarcă an de an.

Având în vedere apropierea de repere populare, cum ar fi Soi Romanee (1.6 mi) și Surin Circle Clock Tower (2.0 mi), oaspeții din Condominiu Point pot experimenta cu ușurință unele dintre cele mai cunoscute atracții ale orașului Phuket.

Camerele de oaspeți oferă un frigider și aer condiționat, iar Condominiu Point facilitează accesul online, deoarece accesul la internet plătit este disponibil.

De asemenea, puteți profita de unele dintre facilitățile oferite de hotel, inclusiv un concierge. În plus, oaspeții se pot bucura de o piscină și de un restaurant la fața locului în timpul vizitei lor.

Dacă sunteți în căutarea unui restaurant cu fructe de mare, luați în considerare o vizită la Restaurantul Natural, Fructe de mare porno Mae sau Brasserie Phuket, care sunt toate situate convenabil la o distanță scurtă de condominiu Point.

Phuket Town este, de asemenea, acasa, la Muzeul Phuket, un muzeu de istorie populară, care nu este prea departe de Condominiu Point.

Condominiu Point pune cele mai bune din Phuket Town la îndemână, ceea ce face șederea dumneavoastră atât de relaxare și plăcută.

Spații

Camere4
Etaje6
Dormitoare2
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi60 m²
Total60 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Internet
Lift
Mobilat
Terasă
Facilități extras de IA.
Administrator de clădire 24/7

Phuket

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2009