Apartamente de vânzare în Antalya cu Hotel & Holiday Village Concept

Altıntaş
Conac • 2 cameră(e) • 1 baie. • 50 m² • 1st etaj • referință: 346263
631.765 RON

Apartamentele noastre care urmează să fie construite cu conceptul de hotel și sat de vacanță în Antalya sunt într-o poziție avantajoasă, deoarece acestea sunt situate într-una dintre cele mai prestigioase și de elită regiuni din districtul Aksu. Este o regiune frecvent preferată investitorilor și care trăiește pentru o viață calmă, modernă și de elită. Regiunea promite o viață detașată, cu natura sa verde și împrejurimile calme.

Proiectul de lux se află la câțiva pași de piețe, școli și magazine, 6 km de mare, 9 km de centrul orașului Antalya și 2 km de Aeroportul Antalya.

Ansamblul rezidențial este construit pe o suprafață de teren de 23.000 m² și este format din 2 blocuri și un total de 788 de apartamente în 1 + 1 și 2 + 1 tipuri. Există o mare varietate de planuri de apartamente, unele cu înot privat în grădină, Unele cu terase cu piscine private. Complexul, care va avea propria plajă în regiunea Lara, va avea, de asemenea, servicii de transfer la plajă, Aeroportul Internațional Antalya și Mall-uri, cum ar fi Mall of Antalya, Deepo Outlet Center, Agora și Ikea numai pentru rezidenți. Site-ul nostru are o piscină comună mare, piscină interioară, Aqua Park, Lobby, unități de încărcare a vehiculelor electrice, parcare auto interioară și exterioară pentru fiecare apartament, generator, foișoare, alei de mers pe jos, camere de securitate și securitate 24/7, baie turcească, saună, fitness, cameră de aburi, cameră de sare, căldură, camere de masaj și cameră spa vip, club pentru copii, locuri de joacă pentru copii și adulți (Bowling, biliard, darts, Foosball, Playstation, Cinema Hall), sala de sedinte, terenuri de baschet si volei, amfiteatru, bar la piscina, lift, rezervor de apa si asa mai departe.

Apartamentele cu 1 și 2 camere constau dintr-un living, o bucătărie în plan deschis, o baie proprie și un dressing. Apartamentele sunt dotate cu aparate de bucatarie, aer conditionat in toate camerele, incalzire pe gaz natural si pardoseala, sistem smart home, jaluzele electrice, cabine de dus si sistem TV central prin satelit.

Suntem mereu alături de dumneavoastră cu serviciile noastre care dau încredere în toate tranzacțiile, cum ar fi negocierea, transferul actului de proprietate, abonamentul de energie electrică-apă, închirierea etc. Check out comentarii de clienții noștri fericiți și în cele din urmă să devină unul dintre ei ;-)



Acest anunț este integrat automat de programul RE-OS Real Estate MLS .

Spații

Camere2
Etaje9
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi50 m²
Total60 m²
Alarmă
Intercom
Lift
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Piscină
Saună

Altıntaş

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipCasă
Anul construirii2025
ÎncălzireRadiator de podea, Gaz