Uimitoare 5-dormitor detașat acasă cu vedere la lac

1422 Grandson
Casă • 7.5 cameră(e) • 5 pat. • 5 baie. • 330 m² • referință: 23-612-02-D
18.482.904 RON
Situată pe un drum extrem de dorit și înfrunzit al nepotului, această casă uimitoare oferă camere spațioase și retrase, într-o vedere uimitoare la lac și Alpi.

Caracteristicile arhitecturale elegante rulează în întreaga casă, iar designul se concentrează pe viața de familie combinată cu divertisment, Interioarele sunt rafinate și atenția la detalii a fost acordată pe tot parcursul pentru a oferi camere luminoase și spațioase.

Accesul la reședință se face prin porți electrice care duc la o alee pavată, cu mult spațiu pentru parcarea vehiculelor, precum și o parcare acoperită cu terminal electric.

Sala de recepție impresionantă, dar primitoare, duce la un spațiu formal de luat masa, TV / cameră de zi și spațiu de birouri. Din sala de mese puteți accesa zona de bucătărie/mic dejun. Bucataria este frumos moderna, cu o insula centrala, o gama de electrocasnice incorporate, suprafete de lucru si o gama cuprinzatoare de dulapuri. De aici, puteți accesa o cameră de utilități și un vestiar. La acest nivel, veți găsi, de asemenea, o toaletă pentru oaspeți și un dormitor cu baie privată.

Urcând scările până la primul etaj, veți ajunge la o frumoasă suită principală, cu dressing și baie privată. Alte trei dormitoare, inclusiv o suită junior cu dressing și baie privată și o baie de familie completează primul etaj.

Proprietatea este completată în continuare de o piscină superbă în aer liber și o zonă de patio - perfectă pentru divertisment în aer liber și pentru a vă bucura de soarele de vară.

Spații

Camere7.5
Etaje3
Dormitoare5
Băi5
Camere1
Carporturi2
Parcări (exterior)3
Terase1

Suprafețe

Cameră de zi330 m²
Utilizabil530 m²
Terasă300 m²
Grădină1148 m²
Pivniță5.19 m²
Procentul de ocupare a terenului253 m²
Total1700 m²
Alarmă
Internet
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Parcare

Grandson

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Centru sportiv
Cinema
Creșă
Lac
Magazine
Parc
Școală secundară
Ștrand public
Transport public
Southeast orientare
Vedere la lac
Vedere la munte
TipCasă
RangLux
Anul construirii2010
ÎncălzireRadiantă, Pompă de căldură
Apă caldăSolară
MediuCalm