Apartament de lux cu 3 paturi de vânzare în Aquarious Resort Ain Sokhna

Ain Sokhna
Apartament • 3 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 120 m² • referință: ES5553639
323.382 RON
Apartament de lux cu 3 paturi de vânzare în Aquarious Resort Ain Sokhna, Egipt

ID proprietate Esales: es5553639

Locația proprietății

Ain Sokhna
Egipt

Detalii proprietate

Cu peisajul său natural glorios, climatul excelent, cultura primitoare și standardele excelente de viață, Egiptul câștigă rapid o reputație ca fiind unul dintre cele mai dorite locuri din întreaga lume pentru a trăi sau vizita. În ofertă aici este o șansă de a face o investiție financiară inteligentă în această parte magnifică a lumii.

Aquarious Resort este un complex de lux situat în Golful Ain El Sukhna, la aproximativ 1 oră și 15 minute de Cairo pe autostradă. Complexul duce direct la malul Mării Roșii, cu plaja sa frumoasă și apele limpezi. Are facilități fabuloase pentru toți proprietarii și oaspeții lor.

Acest apartament de vânzare în Egipt este la ultimul etaj și are acces la o terasă privată pe acoperiș. Interiorul include un lounge spațios cu zonă de luat masa, o bucătărie complet utilată, baie de familie și 3 dormitoare cu baie privată în dormitorul principal. Podelele și balcoanele sunt placate cu plăci ceramice pentru producătorii locali.

Facilitățile complexului includ:
8 piscine mari
Terenuri amenajate
Hotel 5*
Restaurante
Baruri & cafenele
Magazine
Plajă privată

Apartamentul are un acoperiș privat, cu vedere minunată la piscină, care este la numai 30 m distanță. Proprietatea este decorată cu gust și complet mobilată, gata să se mute în turiști.

DESPRE ZONĂ

Ain El Sokhna este unul dintre faimoasele orașe turistice din Egipt și o destinație minunată de vacanță datorită naturii sale frumoase. Ain El Sokhna este situat pe coasta Mării Roșii, lângă orașul Suez, la aproximativ 55 km și la aproximativ 120 km distanță de Cairo.

A fost numit după izvoarele termale din Munții Ataka din Suez, care se află la o altitudine de 750 de metri deasupra nivelului mării.

Ain Al Sokhna are o atmosferă fantastică pe tot parcursul anului. Îl puteți vizita atât vara, cât și iarna. Plajele sale nisipoase sunt considerate printre cele mai frumoase din lume, unde puteți face activități de vară, cum ar fi camping, scufundări, snorkelling și multe altele.

Ain Sokhna conține un grup mare de sate și stațiuni turistice care includ cabane, cabane și apartamente.

Orașul Al Galala se află la 20 km de Ain Al Sokhna și la 60 de minute cu mașina de Cairo. Orașul are, de asemenea, cea mai lungă telecabină din Orientul Mijlociu, cu o distanță de 4,5 km care leagă zona superioară a orașului și cele două hoteluri situate acolo.

Acesta conține opt cinematografe, două patinoare și 624 de magazine și restaurante, un oraș de iahturi cu o capacitate de 333 de iahturi, un parc acvatic care include 73 de jocuri acvatice și 10 piscine. Aceasta este o alegere minunată pentru a vă vizita cu familia sau prietenii. Veți găsi o mulțime de lucruri de făcut acolo pentru a vă bucura de vacanța dvs. în frumosul oraș Al Galala.

CARACTERISTICI MAiN:

• 120m2 de spațiu de locuit
• 3 dormitoare
• 2 băi
• Vederi uimitoare
• Piscină comună
• Aproape de facilități esențiale, cum ar fi supermarketuri și farmacii
• Aproape de multe baruri și restaurante excelente
• Bază excelentă pentru a descoperi alte zone fantastice din Egipt
• Multe facilități sportive excelente, zone de mers pe jos și ciclism în apropiere
• Potențial de închiriere prin Airbnb și Booking.com

Contactați-ne astăzi pentru a cumpăra sau vinde proprietăți în Ain Sokhna Egipt rapid online

Spații

Camere3
Dormitoare3
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi120 m²
Balcon
Mobilat

Ain Sokhna

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare