CASA DETASATA DE 220 M2 ZONA REZIDENTIALA EXCLUSIVA

El Casar, 277 C. de Cádiz
Vilă • 4 cameră(e) • 3 baie. • 220 m² • Parter
1.891.060 RON

Descoperiți confort și lux în această casă spectaculoasă detașată de vânzare, situată într-o urbanizare rezidențială privilegiată a Madrid Guadalajara, cu vederi uimitoare ale grădinii proprii, cu piscină proprie și finisaje înalte în picioare.

Construită în 1991, această proprietate de 220 m² distribuită pe două etaje confortabile are un teren de 635 m².

La intrarea în proprietate, sunteți întâmpinați într-o sală mare care se conectează la un living luminos, cu ferestre mari, care oferă lumină naturală tuturor camerelor și oferă acces direct la pridvorul fantastic, grădină și piscină.

În plus, o bucătărie spectaculoasă, cu zonă de birouri și electrocasnice high-end și zonă de spălătorie, cu mult spațiu de depozitare și ieșire în partea din spate a grădinii.

Acest etaj are, de asemenea, o a doua cameră de zi care are vedere la grădină și pe care o puteți folosi și ca o cameră la parter, există, de asemenea, o toaletă pentru oaspeți.

Primul etaj adaposteste zona de noapte cu patru dormitoare, unul dintre ele cu dressing, baie proprie si terasa cu vedere la gradina proprie, in timp ce celelalte trei camere impart o alta baie cu cada si dus, iar o alta terasa de la una dintre aceste trei camere. Dormitoarele, toate mari, sunt duble, cu dulapuri dotate, iar două dintre ele au o terasă privată orientată spre sud.

Proprietatea are o mulțime de finisaje de înaltă calitate, în ceea ce privește sistemele energetice, are, cazan de turnătorie de ulei cu acumulator de 100 litri pentru încălzire și apă caldă, precum și aer condiționat cu pompă de căldură.

În plus, bucurați-vă de toate beneficiile oferite de Guadalajara și Madrid, o populație cu tot ce aveți nevoie, servicii, comerț, școli, bibliotecă, piețe, natură și liniște. Situată la doar 30 de minute de centrul orașului Madrid, această urbanizare fermecătoare este flancată de păduri de stejar de pin și holm pe o parte și cu zone verzi spațioase și numeroase zone comune, cum ar fi, de exemplu, școli, supermarketuri, zone de agrement, magazine, autobuze și securitate 24h.

Este o locație excelentă pentru a vă stabili reședința și a vă bucura de natură, împreună cu confortul spațiilor și lumina pe care o aveți toată ziua.

Toate acestea fac din această proprietate o oportunitate unică de a achiziționa o casă de lux într-una dintre cele mai fermecătoare și privilegiate urbanizări din Madrid. Nu ratați această oportunitate!

Creăm spații de locuit...
Pentru că ești specială, trebuie să fie și casa ta.

Dacă acest lux este pentru tine, contactează-mă.

De asemenea, vreau să subliniez faptul că grădina este privată și are vederi neobstrucționate, pentru a vă oferi o mulțime de intimitate și liniște.

Cu camerele sale mari, tu și familia ta vă puteți bucura de tot confortul de care avem nevoie într-o casă, având întotdeauna, fiecare membru al familiei, propriul spațiu.

Telemunca sau lucrul de acasă este foarte la modă, biroul independent vă va permite propriul spațiu pentru orele de lucru cu luxul de a fi acasă.

Nu ezitați, dacă sunteți în căutarea unei case spațioase, cu toate suplimentele de care să vă bucurați în fiecare moment al anului, contactați-mă și voi fi fericit să vă însoțesc în noul proiect de viață.

*Pretul nu include taxe sau cheltuieli. ITP,precum și notar și taxele de registru trebuie să fie adăugate la achiziționarea în case second-hand.

Spații

Camere4
Băi3
Camere1
Parcări (interior)2

Suprafețe

Cameră de zi220 m²
Lot de teren869 m²
Facilități extras de IA.
Aer condiționat
Grădină
Terasă

277 C. de Cádiz, El Casar

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la grădină
TipCasă
Anul construirii1991
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date