VEDERI PANORAMICE MINUNAT OCEAN FINCA / VILLA ÎN TAUCHO - ADEJE, TENERIFE

Adeje, Barrio Taucho
Vilă • 3 pat. • 2 baie. • 219 m² • referință: D1589
4.975.042 RON

VEDERI PANORAMICE MINUNAT OCEAN FINCA / VILLA ÎN TAUCHO - ADEJE, TENERIFE
Această casă de țară frumoasă și unică / finca are vederi panoramice spectaculoase la mare, oferă o mulțime de intimitate și se găsește în Taucho, un sat rural din Adeje deasupra Los Menores.
Construit pe un teren mare (23.522 m2), acesta oferă mult spațiu, confort, liniște și se află la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina până la cele mai bune plaje și infrastructură din Costa Adeje.

În exterior vă puteți bucura de jacuzzi-ul frumos și confortabil, de zona șezlongului cu o piscină acoperită și de zona bbq în stil country, ceea ce îl face perfect pentru petrecerea unui timp de calitate cu prietenii și familia.
În plus, acest finca cuprinde trei dormitoare mari, unul vine cu o baie proprie, un living foarte spațios și luminos, cu un șemineu din piatră unic și o masă de biliard.
Bucataria este independenta, vine complet utilata si este dotata cu toate aparatele electrice necesare. De aici ai acces la o sufragerie spațioasă care se conectează la terasa exterioară de unde vei avea priveliști fantastice la mare și la munte.

În plus, acest finca are două garaje mari, care unul este folosit ca atelier, mai multe locuri de parcare în aer liber și este situat la 870 de metri deasupra nivelului mării. Mai departe de casa de pe acelasi teren se afla o mica ferma cu animale care poate fi accesata printr-o cale privata si poate fi transformata intr-o alta casa.
VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: această proprietate poate fi achiziționată și cu un teren suplimentar de 12.289m2.
Preț 1.212.000 € cu un alt teren de 12.289 m2, pentru un total de 23.522 m2, inclusiv o fermă construită care ar putea fi transformată într-o altă casă.

Spații

Dormitoare3
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi219 m²
Lot de teren11233 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Garaj
Grădină
Grătar
Internet
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Mobilat
Parcare
Piscină

Barrio Taucho, Adeje

Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipCasă
Anul construirii1998
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date