Apartamente de lux în orașul vechi din Panama în PRESALE

Ciudad de Panamá
Apartament nou • 1 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 103.75 m² • 1st etaj
2.370.607 RON

 

Casco Viejo, cunoscut și ca Casco Antiguo, este un cartier istoric al orașului Panama, situat la vest de oraș. A fost prima așezare a orașului, construită în 1519, și este compusă din diferite clădiri în stiluri arhitecturale coloniale spaniole, victoriene, neoclasice și Art Deco. Cartierul a devenit a doua cea mai vizitată destinație turistică după Canalul Panama și din ce în ce mai popular, cu o multitudine de restaurante, magazine, galerii de artă și alte locuri interesante de explorat.

Casco Viejo a fost declarat patrimoniu mondial de către UNESCO în 2003. Zona a fost construită în secolul al XVII-lea de către spanioli.

Baluarte de la Mano del Tigre a fost o fortificație spaniolă construită în 1597 la marginea de sud-est a orașului Panama, pentru a o apăra de atacul piraților englezi. Această fortăreață, situată la capătul sud-estic al orașului antic Panama, a fost prima dintr-o serie de structuri de fortificație construite pentru a apăra orașul. Bastionul a fost proiectat de arhitectul spaniol Pedro de Orrantia și construit cu noroi și cărămizi de piatră. Era înarmat cu tunuri și era cunoscut sub numele de "Mâna tigrului" din cauza figurii unui tigru gravat pe ușa din față.

Astăzi, clădirea este remodelată păstrând fațada de prim ordin în apartamente de lux pentru investiții sau locuințe.

Prin povești și transformări mărețe, se naște un nou element rezidențial care dă un nou sens unei zone de cultură.

Un concept de viață bazat pe istorie și pe sentimentul de inspirație pe care îl oferă. Așa s-a născut Mansión Baluarte.

Designul original al lui Mansión Baluarte oferă spații ideale care variază în imagini pentru a se potrivi diferitelor nevoi ale rezidenților, de la locuibile la sociale.

La Mansión Baluarte redefinim stilul modern. Aici facem tangibilă plinătatea vieții, subliniind respectul pentru început și origine, dar evoluând mereu pentru a satisface nevoile oamenilor.

În Mansión Baluarte veți găsi o diversitate de spații de învăluire cu design de înălțime și eleganță. Fiecare dintre ele variază în ceea ce privește filmarea și distribuția, începând de la 50 m2 la 110 m2, permițând satisfacerea unor nevoi diferite pentru fiecare rezident și cu aceeași modernitate în toate finisajele sale.

Odată cu trecerea timpului, Mansión Baluarte a suferit renovări pentru a-și păstra valoarea istorică și, în același timp, pentru a putea oferi utilizatorilor săi un spațiu care le va redefini stilul de viață și îl va transforma într-o nouă experiență de reședință.

Oportunitate de creștere

Mansión Baluarte are, de asemenea, spații realizate exclusiv pentru spații comerciale, unde diferite afaceri locale au posibilitatea de a se dezvolta sub promisiunea prestigiului.

Acest proiect este certificat EDGE.

Ideal pentru investiții și AIRBNB

Livrare finală 2024

Spații

Camere1
Dormitoare1
Băi1
Camere1

Suprafețe

Cameră de zi103.75 m²

Ciudad de Panamá

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2023