Plat pentru a cumpăra în Punta Cana, Republica Dominicană

Punta Cana, Avenida Barceló
Apartament nou • 2 pat. • 2 baie. • 92.8 m² • al 3-lea etaj • Disponibil începând cu 28.12.2024
771.674 RON

Un nou complex rezidențial situat în frumoasa Punta Cana, Republica Dominicană. Fie că este vorba de a trăi sau de a investi în paradisul acestei naturi, apartamentele Seed vă oferă un design care rezonează cu pădurile tropicale și vă invită să vă relaxați la plajele lor din Caraibe cristaline.

Toate apartamentele vor fi complet echipate cu unitati independente ac, dulapuri de bucatarie moderne, frigider, gama de gaze, extractor, masina de spalat si uscator. Toate proprietățile vor beneficia de condiții speciale "CONFOTUR".

Pavilionul Semințelor este una dintre cele mai emblematice structuri ale proiectului, va cuprinde diferite zone dedicate agrementului și relaxării, precum și zone de coworking, un spa cu saună și baie turcească, o sală de gimnastică și un bar.

Inspirată de formarea geologică a unui cenote, o fântână naturală care este alimentată de filtrarea ploii, apare clădirea Cenote. Zona va cuprinde:

Punct de vedere al grădinii
Zona yoga
Restaurant
Cocktail Bar
Zona pentru copii
 

Fii gata sa fii mangaiat de lumina din aceste spatii adaptabile pentru a se potrivi tuturor nevoilor tale.

Oferim patru tipuri diferite de apartamente cu etaj mediu, variind de la unul la trei dormitoare. Unitățile de colț oferă acel spațiu suplimentar dacă este necesar, dar dacă mergeți pentru unul dintre apartamentele centrale, vă veți fi asigurat o proprietate perfectă pentru a trăi sau a vă petrece vacanța.

Spații

Dormitoare2
Băi2
Camere1

Suprafețe

Cameră de zi92.8 m²
Aer condiționat
Grădină
Intercom
Lift
Mașină de spălat
Parcare
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Mașină de spălat vase

Avenida Barceló, Punta Cana

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Liberă vedere la pădure
Vedere la grădină
TipApartament
StareNou
MediuCalm, Verde, Rezidențial