Semi-Detached House: for rent in Wimbledon

Richmond
Casă semi detaşată • 3 cameră(e) • 5 pat. • 3 baie. • referință: 2113681
46.363 RON
O perioadă grandioasă, casă semi-detașată, cu multe caracteristici de perioadă și o cantitate mare de spațiu pentru orice familie în creștere. După ce a fost bine întreținută de proprietar, proprietatea este oferită nemobilată cu efect imediat.


Camera mare de recepție dublă are tavane înalte, dispune de șeminee și o ușă stabilă care duce la grădină. În lateral este o cameră de joacă separată / studiu. Bucataria/cina este moderna si bine amenajata, cu electrocasnice integrale si usi bi-fold care duc pe terasa, perfecte pentru cafeaua de dimineata devreme sau pentru distractia din serile de vara.


Dormitorul principal este la primul etaj și dispune de un dulap walk-in și o suită de baie uimitoare. Celelalte patru dormitoare sunt toate duble și sunt dotate cu dulapuri de la podea la tavan. Există două apartamente de baie de familie și un vestiar la parter.


Mare grădină de vest cu care se confruntă are o zonă terasă, arbuști maturi și potting vărsat. Accesul lateral este disponibil prin garaj. Caracteristici suplimentare includ parcare off street pentru două mașini și un garaj dublu.


Trinity Road este o metropolă plină de viață și este situată la doar câteva momente distanță de centrul Wimbledonului. Aici veți găsi o varietate de magazine locale, restaurante, divertisment includ Noul Teatru Wimbledon și alte facilități.


Wimbledon Village este o plimbare de 15 minute (sau o scurtă plimbare cu autobuzul) în sus și chiar dincolo de asta este Wimbledon Common. South Park Gardens este doar o aruncătură de băț mai departe în jos Trinity Road.


Pentru transport, stația Wimbledon (tub, BR & Tram) se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos, la fel ca și stația de metrou Wimbledon de Sud (Linia de Nord). Stațiile de autobuz din apropiere se conectează la Southfields, Wimbledon Village, Wimbledon, Wandsworth, Putney și Tooting.

Spații

Camere3
Dormitoare5
Băi3
Garaj
Parcare

Richmond

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date