Apartament de vânzare, 107C Puławska, în Varșovia, Polonia

Varşovia, 107C Puławska
Apartament mobilat • 3 cameră(e) • 3 pat. • 1 baie. • 96.9 m² • Ultimul etaj
2.469.450 RON

Lee & Bronski oferă acum 3 apartamente rămase chiar lângă artera principală de comunicare din Varșovia - Pulawska Street. Apartamentele variază de la ~€247.000 (68,27 m²) la ~€596.500 (115,38 m²).

Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat si depozitare biciclete. Clădirea are o terasă pe acoperiș, locuri de parcare subterane și un birou de recepție. Amenajarea si finisarea interioara sunt obligatorii si vin cu un pret in plus, in functie de stilul si pachetul ales.

O nouă dezvoltare a Grupului Landeskrone este o casă renovată situată într-o parte din Old Mokotów. Aceasta este o oferta de exceptie pentru cei care apreciaza eleganta si originalitatea.

Cu sculpturi artistice și mobilier în stil art déco, podele din marmură și multe alte accesorii, clădirea are un stil unic.

Există apartamente cu dimensiuni cuprinse între 50 mp și 200 mp, cu posibilitatea de a combina suprafețele între ele în orice fel. Pentru a oferi confort deplin rezidenților noștri, au fost pregătite garaje, lifturi și camere de depozitare.

Proiectul este situat în inima Stary Mokotow. În imediata apropiere există numeroase facilități culturale și de agrement, precum și grădinițe, școli și licee.

În jurul investiției se află unele dintre cele mai interesante parcuri din Varșovia: Królikarnia, Parcul Arkadia, Parcul Dreszera sau Parcul Morskie Oko.

La o distanță de 50 de metri de clădire există o stație de tramvai "Malczewskiego 06" și o stație de autobuz "Malczewskiego 02". La mai puțin de 10 minute de investiție se află stația de metrou "Wierzbno".

Spații

Camere3
Dormitoare3
Băi1
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi96.9 m²
Aer condiționat
Garaj
Lift
Mobilat
Facilități extras de IA.
Parcare

107C Puławska, Varşovia

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la oraș
Vedere parc
TipApartament
StareStare excelentă
RangLux
Anul construirii2022
MediuRezidențial
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date