Casă mare în Antalya, Turcia | Vilă cu 5 dormitoare cu piscină privată de vânzare în Konyaalti

Molla Yusuf
Vilă • 6 cameră(e) • 4 baie. • 240 m² • referință: 332334
3.112.020 RON

Este o mare oportunitate de a obține cetățenia turcă și un pașaport turc în districtul Konyaalti din Antalya.

În Antalya, orașul soarelui, fericirii și păcii de pe coasta mediteraneană a Turciei, compania Buy Home Antalya continuă să-și crească atractivitatea cu proiectele sale unice în portofoliu.

Suntem întotdeauna alături de dumneavoastră cu serviciile noastre liniștitoare în toate tranzacțiile, cum ar fi negocierea, transferul titlului de proprietate, abonamentul electricitate-apă, închirierea etc. Verificați comentariile clienților noștri fericiți care dețin cu ușurință o casă în Turcia, obțin un permis de ședere sau cetățenie și, în cele din urmă, devin unul dintre ei ;-)

Vilele noastre sunt situate în districtul Konyaaltı, care este cea mai investită regiune din Antalya, a cărei valoare crește zi de zi. Vilele noastre se află într-o locație avantajoasă, deoarece sunt situate într-una dintre cele mai prestigioase și de elită zone din Konyaaltı. Este o regiune frecvent preferată pentru investitori și pentru a trăi pentru o viață liniștită, modernă și de elită.

Zona se află la câțiva pași de stații de autobuz, spitale, piețe, piețe, școli și toate mediile sociale și facilitățile zilnice. De asemenea, se află la 5 minute de mers cu mașina de plajă, stația de telecabină, stațiunea de schi, pădure, universitate. Vilele noastre se află la 4 km de mare și plajă, la 5 km de cel mai apropiat centru comercial, la 8 km de zona portului de agrement din orașul vechi și la 16 km de Aeroportul Antalya.

Proiectul de lux, construit pe o suprafață de teren de 2.100 m², este format din 4 blocuri și 8 vile. Complexul de vile are camere de securitate, intrare criptată, parcare interioară pentru 2 mașini în fiecare vilă și un generator.

Vilele noastre cu 5 dormitoare au o piscină de 30 m² și o grădină amenajată de 150 m². Vilele au încălzire în pardoseală, cazan combinat pe gaz natural, sistem smart home, jacuzzi, jaluzele electrice, lift, aparate de bucătărie, 4 băi, pivniță, grădină de iarnă, aer condiționat în fiecare cameră, dressing, videointerfon, garderobă, iluminat spot led încorporat, sistem central prin satelit și spălătorie.

Profitați de oportunitățile din Antalya cu compania locală din Antalya.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să faceți clic pe: https://buyhomeantalya.com/TR/ilandetay/103



Această listare a fost integrată automat de programul MLS RE-OS Real Estate .

Spații

Camere6
Etaje3
Băi4
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi240 m²
Total290 m²
Alarmă
Balcon
Garaj
Intercom
Facilități extras de IA.
Aer condiționat
Piscină

Molla Yusuf

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipCasă
Anul construirii2022
ÎncălzireRadiator de podea, Gaz