Casă pentru Cumpărați În Braga, Portugalia

Braga
Casă • 9 cameră(e) • 5 pat. • 3 baie. • 224 m² • referință: ZMPT553827
2.238.938 RON
Identificação do imóvel: ZMPT553827

T5 Casă semi-detașată lângă centrul orașului Braga din S. Vítor!

Conține 368 m2 de suprafață de locuit și 565 m2 de teren. Inserat într-o zonă liniștită, cu expunere excelentă la soare, acces excelent, vederi neobstrucționate și aproape de magazine și servicii.

Compus din:

Parter:

- bucatarie cu camara mobilata si utilata cu cuptor, plita, hota si acces la terasa;
- Living si dining foarte spatios cu semineu si acces la exterior;
- Baie de serviciu;
-Birou;

Etajul 1°:

- 2 dormitoare foarte mari, cu dulapuri si balcon;
- 3 dormitoare mari, unul cu balcon și celălalt cu dulapuri încorporate;
- baie cu grup sanitar;
- baie cu dus;

Subsol:

- salon foarte mare cu semineu, spalatorie si baie cu dus;
- Cameră de jocuri destul de spațioasă, plus depozitare;
-Crama;

Caracteristici suplimentare:

- Pridvor pentru 2 vehicule;
- Garaj inchis pentru 2 masini;
- Terasa mare;
- Aer conditionat prin aer conditionat;
- De la etaj la etaj (cu excepția băilor și bucătăriei).

Aceasta ar putea fi oportunitatea ta! Vino și vezi această casă semi-detașată T5 lângă centrul orașului Braga din S. Vítor!

Curent alternativ

3 motive pentru a cumpăra cu Zome:

Însoțit constant

Cu cea mai bună pregătire și experiență pe piața imobiliară, agenții Zome sunt pe deplin dedicați să vă ofere cea mai bună asistență, ghidându-vă cu încredere deplină în direcția corectă pentru a vă satisface nevoile și ambițiile. De aici înainte vom crea o relație strânsă și vom asculta cu atenție așteptările tale, pentru că prioritatea noastră este fericirea ta! Pentru ca este important ca voi sa simtiti ca sunteti insotiti si ca noi vom fi alaturi de voi la fiecare pas.

Simplu

Agenții Zome beneficiază de o pregătire unică pe piață, bazată pe schimbul de experiență practică între profesioniști și consolidată de cunoștințele neuroștiințifice aplicate, care le permit să simplifice și să facă experiența lor imobiliară mai eficientă. Uita de cosmarurile birocratice pentru ca alaturi de Zome ai parte de suportul total al unei echipe experimentate si multicalificate care iti ofera suport practic in toate aspectele esentiale, astfel incat experienta ta imobiliara sa iti depaseasca asteptarile.

Fericit

Scapă de griji și câștigă timpul de calitate de care ai nevoie pentru a face orice te face mai fericit. Lucrăm în fiecare zi pentru a aduce valoare adăugată vieții tale, oferindu-ți sfaturile de încredere de care ai nevoie, astfel încât împreună să obținem cele mai bune rezultate. Cu Zome nu te vei simți niciodată pierdut sau neînsoțit și vei câștiga ceva neprețuit: liniștea ta sufletească completă! Așa te vei simți pe parcursul întregii experiențe: calm, sigur, confortabil și... FERICIT!

Note:

1. Dacă sunteți agent imobiliar, această proprietate este disponibilă pentru partajarea afacerii. Nu ezitați să o arătați clienților dvs. și să discutați cu noi pentru a rezerva o vizită.
2. Pentru a facilita identificarea acestei proprietăți, vă rugăm să menționați ID-ul ZMPT respectiv sau agentul respectiv care v-a trimis sugestia

Spații

Camere9
Dormitoare5
Băi3
Terase1

Suprafețe

Cameră de zi224 m²
Lot de teren565 m²
Terasă
Facilități extras de IA.
Aer condiționat
Garaj
Grădină

Braga

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date