Oportunitate de investiții în Antalya Konyaaltı Brand New locuințe de lux site-ului

Hurma
Apartament • 3 cameră(e) • 2 baie. • 75 m² • 1st etaj • referință: 326621
1.828.534 RON
1.597.074 RON+231.460

Cartierul Hurma din districtul Konyaalti, unde Marea Mediterană și Munții Taurus se întâlnesc în Turcia, se află la câțiva pași de plajă, plaja femeilor, portul de agrement, stația de telecabină și terasa de observație a districtului, piețe, stații de transport public, magazine și facilități zilnice. Complexul rezidențial se află la 1600 m de mare și plajă, la 1 km de cel mai apropiat centru comercial, la 4 km de cel mai apropiat spital, la 9 km de orașul vechi, la 44 km de centrul de schi, la 1 km de râu, la 5 km de parcul acvatic și la 24 km de Aeroportul Antalya.

Proiectul de lux, construit pe o suprafață de teren de 4700 m², este format din 2 blocuri și 67 de apartamente și are de 3 ori suprafața verde a zonei de construcție. Are caracteristici precum piscină interioară și exterioară, cafenea, centru de fitness, spa (baie de aburi, saună, parcare interioară și exterioară, săli de jocuri și relaxare, sistem central prin satelit, camelii, loc de joacă pentru copii și grădiniță, sală de biliard, lift, securitate și lobby, sistem de camere de securitate, grătar, zone de mers pe jos și de ședere.

Proiectul nostru este format din apartamente cu 2 și 3 dormitoare și are o atmosferă familială. Apartamentele noastre au caracteristici precum baie proprie, dressing, jacuzzi, sauna, gradina privata, mobilier de gradina, aer conditionat in fiecare camera, sistem smart home, aparate de bucatarie, boiler combinat, incalzire prin calorifer sau pardoseala, jaluzele controlate electric, aer conditionat in fiecare camera, cabina de dus din sticla, garderoba, iluminat spot si led încastrat, videointerfon si usa din otel.



Această listare a fost integrată automat de programul MLS RE-OS Real Estate .

Spații

Camere3
Etaje3
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi75 m²
Total80 m²
Intercom
Lift
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Grătar
Parcare
Piscină

Hurma

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Liberă vedere la munți
TipApartament
Anul construirii2023
ÎncălzireGaz