Ionică Nest Studios

Preveza
Apartament • 1 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 35 m² • referință: 154034
586.877 RON
Aceste două apartamente recent renovate au fost renovate până la un standard ridicat la malul mării ionice, la doar câțiva pași de marginea apei.

Ambele garsoniere au o suprafata de locuit luminoasa de 35 mp. Una dintre ele este situată la parter, în timp ce cealaltă este situată la nivelul superior. Acestea au un aspect similar: O cameră de zi cu o bucătărie în plan deschis și un pat dublu, precum și o baie confortabilă și un spațiu de depozitare. Mai mult, acestea se varsă pe terase de 12,5 mp pentru a se bucura de momente de relaxare, toată vara.

Complexul Cuibul Ionian este format din 14 apartamente cu o piscină comună mare și o punte de soare cu raze de soare și umbrele pentru a fi utilizate de toți proprietarii. Complexul oferă exterioare spațioase, fără a afecta intimitatea fiecărei proprietăți. Ori de câte ori doriți, puteți face o baie în piscină sau puteți merge pe plaja din Pogonia, care se află la doar 100 de metri distanță.

Complet renovate (2021) și gata de mutare, acestea sunt vândute cu mobilier și aparate electrice incluse.

Preț:

  • Garsonieră parter: SOLD

  • Studio de la primul etaj: 118.000 €


Loc

  • Satul Pogonia este situat într-un loc uluitor de frumos, adăpostit, cu vederi frumoase spre apa cristalină a Mării Ionice. Măslinii, podgoriile și pinii ajung până la frumoasa plajă cu nisip. Câteva taverne locale, cafenele și o brutărie sunt la câțiva pași.

  • Pogonia se află, de asemenea, în imediata apropiere a orașului principal Paleros (5 minute de mers cu mașina); un oraș-port confortabil, autentic, cu propriul port, care atrage în principal oaspeți greci de vară, dar nu are turism de masă. Preveza, Parga și multe alte locuri pot fi, de asemenea, ușor accesibile cu mașina pentru excursii de o zi distractive. Briza offshore face din golful adăpostit paleros un loc ideal pentru înot, pescuit, navigație, scufundări, snorkelling și canotaj, în condiții care amintesc mai mult de un lac decât de mare.

  • Satul se află, de asemenea, la o jumătate de oră de insula Lefkas, care este ușor accesibilă cu mașina printr-un pod de pe continent. Lefkas este o insulă cosmopolită din Marea Ionică, care este foarte populară în rândul oamenilor care iubesc navigația. În plus, Lefkas are câteva plaje magnifice, care sunt printre cele mai bune din lume, cu pietricele fine albe ca zăpada și ape azurii.

  • Aeroportul Internațional Preveza se află la o distanță de 30 km, unde zboruri frecvente din multe orașe europene sosesc din aprilie până în octombrie. De la aeroportul din Atena, în această zonă se poate ajunge în 3,5 ore cu noile autostrăzi care s-au deschis în 2018. Din Salonic este o unitate de 4,5 ore, de asemenea, pe o autostradă bună prin munții Pindos frumos.

Spații

Camere1
Dormitoare1
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi35 m²
Facilități extras de IA.
Mobilat
Terasă

Preveza

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la munți
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date