Karlovasi Casa de vacanta

Karlovasi
Casă în sat • 2 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 117 m² • referință: 153615
1.431.981 RON
Situată în inima orașului Karlovasi, Samos și la doar câțiva pași de malul Mării Egee, această casă de vacanță se bucură de o locație excelentă. Atât aeroportul, cât și portul Samos sunt la cel mult o oră de mers cu mașina.

Această proprietate modernă cu două etaje cuprinde două apartamente autonome conectate printr-o scară exterioară. Ambele niveluri au dormitor, baie și living în plan deschis, cu bucătărie. O anexă detașată de 12,5 mp oferă suficient spațiu pentru depozitare. Cele două apartamente pot fi folosite ca locuință principală plus o casă de oaspeți, dar și ca proprietăți separate de investiții de închiriere.

La exterior, terenul de 3000 mp este imprejmuit in intregime cu o poarta. Aici veți găsi garajul și o grădină spațioasă, în mijlocul unei livezi de măslini.

Loc

Samos are un peisaj natural remarcabil, plaje frumoase, vinuri fine și monumente de importanță culturală considerabilă. Drumeție pe Muntele Kerkis, vizitați Mănăstirea Zoodochou Pigis, priveliștea arheologică a lui Pythagorion și templul Herei.

Insula oferă multe locuri unde puteți experimenta o viață de noapte vie și altele unde vă puteți bucura de momente active sau relaxante. Oriunde vă îndreptați, puteți vizita locuri interesante, cum ar fi satele populare Vathy, Karlovasi sau Kokkari și satele îndepărtate Marathokampos, Kerveli sau Mykali, cu aleile sale pietruite.

Spații

Camere2
Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi117 m²
Lot de teren3034 m²
Facilități extras de IA.
Garaj
Grădină

Karlovasi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Vedere la grădină
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date