PROMOVAREA VILELOR CU RĂSĂRITURI MAGICE V26

Alicante
Vilă • 3 pat. • 3 baie. • 327 m² • referință: W-02QO6F
2.239.389 RON

Suntem încântați să vă prezentăm o nouă dezvoltare bazată pe 36 de vile independente. Sunt case concepute pentru confort, intimitate și pentru a te lăsa purtat de stilul de viață mediteranean. Acestea sunt formate din două etaje și pot include opțional un al treilea (subsol), la parter găsim un dormitor, o baie și un living cu bucătărie deschisă de 33 de metri pătrați care oferă acces la zona piscinei. La etajul al doilea avem 2 dormitoare pline cu baie proprie fiecare cu cele mai bune materiale de cea mai buna calitate. Dintr-una din camerele superioare iesi la o terasa care include scari pana la solarul de 51 de metri unde te poti bucura de soare si de noapte. Apa caldă este obținută prin Aerotermia, care este în prezent cel mai eficient sistem de pe piață.
Parcelele variază de la 388 de metri pătrați la 647 în cea mai mare dimensiune, iar livrările planificate încep în mai 2023 primele 12 unități.
Contactați-ne pentru a organiza o vizită la casa visurilor voastre într-o enclavă unică aproape de toate punctele de interes, cum ar fi autostrada, centrul Alicante sau plajele din provincie.

Spații

Dormitoare3
Băi3

Suprafețe

Cameră de zi327 m²
Lot de teren461 m²
Aer condiționat
Grădină
Piscină
Facilități extras de IA.
Balcon

Alicante

TipCasă
Anul construirii2022
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date