Teren: de vânzare în Cropwell Butler Nottinghamshire

Rushcliffe District
Teren • referință: 2725737
2.493.813 RON
O oportunitate superbă și rară de dezvoltare rezidențială în inima Cropwell Butler.


DEZVOLTARE PROPUSĂ

Autorizația de planificare a fost acordată în aprilie 2022 pentru o locuință atractivă cu două etaje, care se extinde la aproximativ 3400 de metri pătrați. Cazarea la parter va oferi trei camere de recepție, o bucătărie de living / sufragerie în plan deschis, cameră de utilitate, cămară și garderobă pentru oaspeți. De asemenea, la parter este poziționat un dormitor cu dressing și baie proprie. La primul etaj se află dormitorul principal cu baie proprie, precum și alte două dormitoare duble, care vor împărți utilizarea unei băi de familie.


AFARĂ

Terenul se bucură de o poziție de colț pe Hardigate Road, cu acces auto de pe Back Lane. Dezvoltarea propusă va oferi un garaj detașat nou construit, precum și un spațiu de parcare / întoarcere off-road. Garajul existent la fața locului devine un magazin extern. Proprietatea se va bucura de grădini orientate spre sud-vest și de vedere la satul adiacent.


REFERINȚA PLANIFICĂRII

Detalii complete și planuri sunt disponibile pe portalul de planificare al Consiliului Rushcliffe Borough. Referință: 22/00676/FUL


MAJORDOM CROPWELL

Cropwell Butler este un mic sat înfloritor, protejat în principal prin desemnarea conservării, situat într-o zonă rurală virgină, la marginea Văii Belvoir, la est de Nottingham. Aproape de mână, satul mai mare Radcliffe de pe Trent și micul oraș de piață Bingham oferă facilități locale extinse și școlarizare. De la Cropwell Butler există acces direct la principalele centre regionale din Nottingham și Leicester prin intermediul șoselei duble A46. M1 spre sud poate fi accesat prin noul drum de legătură spre nord-vest de Leicester, care facilitează accesul rutier în Londra, iar Aeroportul East Midlands este ușor accesibil din sat. Grantham, la est de sat, oferă o conexiune utilă A1, iar de la stația Grantham există o legătură feroviară directă cu London Kings Cross într-un timp programat de 75 de minute.


MANDATULUI

Vanzare


CARE VIZIONEAZĂ

Prin întâlnire cu Fine &; Country Nottingham.

Rushcliffe District

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date