Apartamente de lux in Antalya - Cumpara Home Noile proiecte ale Antalyei

Göçerler
Apartament • 3 cameră(e) • 1 baie. • 105 m² • 1st etaj • referință: 317920
622.015 RON
592.158 RON+29.857

Buy Home Antalya, adresa imobiliară preferată a Antalyei, aduce o gură de aer proaspăt orașului cu noile sale proiecte. Dansând cu frumusețile naturale ale Antalyei, aceste noi reședințe oferă privilegiile vieții moderne.

Situat în Kepez Göçerler, acest proiect special este situat într-una dintre cele mai preferate zone din Antalya, un paradis care se întinde până la albastrul nesfârșit. Complexul nostru de lux cu piscină modernă oferă acces scurt la multe facilități care adaugă confort vieții dumneavoastră. Este notabil pentru apropierea sa de spitale importante, mall-uri și stații de transport public.

Apartamentele din acest proiect special sunt echipate cu tehnologie smart home și îndeplinesc cerințele vieții moderne. Construite pe o suprafață de 5000 m², cu vedere la mare, pădure și munte, fiecare dintre cele 48 de apartamente oferă un spațiu de locuit unde luxul și confortul se întâlnesc. În plus, printre facilitățile din proiectul nostru, există detalii precum o piscină în aer liber de dimensiuni olimpice, serviciu de securitate și locuri de joacă pentru copii.

Apartamentele noastre, unde se ia în considerare fiecare detaliu, sunt concepute pentru a satisface toate nevoile vieții moderne. Dotate cu caracteristici precum sisteme inteligente pentru casă, videointerfon, seturi de bucătărie încorporate și geamuri duble, apartamentele noastre oferă totul pentru confortul dumneavoastră.

În acest proiect special, există o gamă largă de opțiuni de la apartamente cu 2 dormitoare la apartamente cu 3 dormitoare, cu diferitele noastre opțiuni de podea și fațadă. Te așteaptă o viață care îți va satisface așteptările atât în ceea ce privește peisajul, cât și confortul.

Sunați-ne acum pentru a obține mai multe informații despre acest proiect, care reunește frumusețile unice ale Antalyei și viața confortabilă, și pentru a profita de această oportunitate.



Această listare a fost integrată automat de programul MLS RE-OS Real Estate .

Spații

Camere3
Etaje5
Băi1
Camere1

Suprafețe

Cameră de zi105 m²
Total115 m²
Intercom
Lift
Facilități extras de IA.
Piscină

Göçerler

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Liberă vedere la pădure
Panoramică vedere la munți
TipApartament
Anul construirii2022
ÎncălzireGaz