Sea Cliff, Mount Hardy, Cap Estate, St Lucia

Cap Estate
Proprietate • 4 cameră(e) • 4 pat. • 4 baie. • 353.03 m² • referință: 23617
6.499.640 RON
Sea Cliff Cap Estate

Loc

Cap Estate, pe vârful cel mai nordic al insulei este una dintre zonele cele mai pitorești și de dorit. Acesta cuprinde aproximativ 1.500 de acri, cu vederi spectaculoase de la vârfurile de stâncă la plajele de nisip. Cu vedere la Marea Caraibelor, Oceanul Atlantic și Martinica în depărtare, este, prin urmare, într-o poziție cheie pentru a solicita unele dintre cele mai mari prețuri pentru proprietățile de pe insulă.

Proprietatea

O reședință uimitoare, plus cabana cu potențial nesfârșit pentru închirieri de vacanță sau casă de familie mare, situat în cartierul bogat Cap Estate, și aproape de facilități și divertisment în Rodney Bay.

Grațios 3.800 de metri pătrați acasă se află în termen de 15.800 de metri pătrați de motive opulente și grădini primitoare, cu vederi uimitoare cu vedere la spectaculosul Ocean Atlantic și insula franceză vecine, Martinica.

Această casă din Caraibe decorată cu gust, construită în 2003, oferă o casă principală cu 3 dormitoare, plus o cabană cu 1 dormitor. Proiectat și construit în 2003 de către arhitectul iconic Sf. Lucian, Wayne Brown.

Etajul principal în plan deschis oferă o zonă de zi spațioasă și aerisită, bucătărie și jumătate de baie. Bucătăria este complet echipată cu mașină de spălat vase, aragaz, cuptor cu microunde, frigider și o mulțime de dulapuri.

Casa principală dispune de 3 dormitoare en-suite, fiecare cu ventilatoare de tavan și aer condiționat, cu vedere la Ocean și Anse Galet Bay. Dormitorul matrimonial cuprinde etajul de la etaj în întregime, iar celelalte dormitoare sunt la parter, împreună cu spălătoria.

Terasa fermecătoare piscină este doar de pe camera de zi în termen de motive încântătoare, oferind un loc perfect pentru a apuca un sunhat și o carte și lounge de la piscină.

Cabana liniștită cu un singur nivel și foișorul sunt la câțiva pași pe lângă grădină. Zona spațioasă evidențiază tavanele înalte de-a lungul, împreună cu bucătăria mică, dormitorul en-suite cu chiuvetele sale și dușul în aer liber.

Sea Cliff Cap Estate, Detalii Rezumat

Cabană separată de sine stătătoare

Mobilierul la comandă este vândut împreună cu casa

Piscină privată încălzită pe motive opulente

Vederi uimitoare la ocean

Dormitoare cu aer condiționat cu ventilatoare de tavan

Spații

Camere4
Dormitoare4
Băi4
Camere1

Suprafețe

Cameră de zi353.03 m²
Piscină
Facilități extras de IA.
Aer condiționat
Mașină de spălat vase

Gros Islet

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la grădină