Frumos restaurat 200 de ani autentic Toscana Farmhouse și auto-conținute Apartament

Chiusi della Verna
Fermă • 5 pat. • 3 baie. • 258 m² • al 2-lea etaj
5.971.656 RON
PROPRIETATE LOCATiON

Via Vallebona 79, Localita Vallebona
Bibbiena
Chiusi dell Verna
52010
Italia
43.646951 - 11.850911

PROPRIETATE DETAILS

Oferim o fermă recent restaurată, veche de 200 de ani, în frumoasa Vale Casentino, cu finisaje de lux amestecate cu farmecul tradițional toscan, care include un apartament de sine stătător ideal pentru acasă și venituri sau părinți în vârstă, toate situate în 11 ha. de teren complet împrejmuit.

Există pereți groși din piatră pentru izolație, grinzi de lemn, podele din calcar și cotto, o baie de cupru în baia principală, detalii din fier forjat, șeminee din piatră, dulapuri încorporate, un pridvor pavat imens de 38m2 cu șemineu deschis pentru divertismentul al frescei, un cuptor original de pâine din piatră, proprietate împrejmuită de 11 ha cu podgorie boutique, dumbravă de măslini, o fântână etruscă bună de restaurat, o mică zonă împădurită pentru lemn, pomi fructiferi și nuci.

Această casă de țară restaurată este amplasată chiar în afara unui mic oraș din Casentino, într-o poziție foarte convenabilă, deschisă și însorită. Imobilul (258 mp) include casa proprietarului, iar o garsoniera bine amenajata in turn este ideala pentru oaspeti, pentru un total de 5 dormitoare si 4 bai. Afară, casa este înconjurată de 2.000 de metri pătrați de grădină împrejmuită, plus 11.0 hectare de teren de câmpie complet împrejmuit, unde a fost plantată recent o podgorie de tip boutique de 1.200 de viță de vie cu soiurile Sangiovese, Malvasia Nera și Syrah, cu o cotă oficială care ar putea fi mărită.

Deși nu există nici o piscină, există loc pentru construirea unei piscine infinity minunat și permisiunea de a construi o piscină ar fi posibilă.

Drumul care ajunge la casă este accesibil printr-un pod fermecător de fier peste un mic afluent care se varsă în râul Arno. este un drum asfaltat bun, cu exceptia ultimului tronson scurt neasfaltat, pe masura ce intri in proprietate, de 200 m, care este un drum pietruit bine intretinut.

Toate serviciile sunt disponibile în satul din apropiere (2km; 5') datând de la etrusci, inclusiv o gară locală care face legătura cu Arezzo, restaurante locale excelente, un centru medical, stomatologi, doi veterinari, un magazin alimentar, două bănci, coafor, baruri, un măcelar ecologic, un brutar și o piață săptămânală ținută în piazza.

Din pridvorul pavat din centrul clădirii se poate intra în casa principală (180 mp - 1.937 mp, 4 dormitoare și 3 băi). Ușa principală se deschide într-un living spațios conectat la sufragerie și bucătărie cu un portic privat în spate. Din bucătărie se poate trece apoi în cămară și în spălătorie. într-un colț al camerei de zi este scara de la etajul superior și o baie de oaspeți. Zona de dormit de la primul etaj include patru dormitoare și două băi.

Turnul de pe latura de vest a casei de tara, accesat din nou din pridvorul pavat, adaposteste o garsoniera (38 mp - 409 mp) alcatuita din living cu bucatarie si o galerie cu dormitor dublu.

Casa este completată apoi de două camere tehnice (8 mp - 86 mp) pentru sisteme și o pivniță subterană (22 mp - 237 mp) amplasată în subsolul turnului. Chiar lângă pivniță se află o cameră mică folosită în prezent ca atelier (10 mp - 107 mp).

Pridvorul spațios dintre cele două aripi ale casei (40 mp - 430 mp) este locul perfect pentru a vă relaxa în liniștea zilelor de vară din Toscana, iar suprafața generoasă face, de asemenea, perfectă pentru a avea mese de masă cu prietenii.

Casa de la țară a fost restaurată fin prin păstrarea caracteristicilor sale tipice, dar și prin adăugarea unor atingeri mai rafinate într-un amestec fermecător de vechi și nou. Clădirea este foarte luminoasă și plină de lumină naturală, în principal datorită pereților vopsiți în culori deschise și moi, care permit luminii să sară în fiecare cameră.

Locația fermei este foarte convenabilă pentru a ajunge la majoritatea orașelor și orașelor istorice din Toscana (Chiusi della Verna, Camoldoli, Poppi, Bibbiena, Arezzo, Florența, Pisa, Montepulciano, Siena...). Veneția este la doar 4 ore de mers cu mașina, iar Roma este la 3 ore distanță.

Contextul natural al Casentino, cu munții și pădurile sale, este foarte potrivit pentru cei care caută pace și intimitate, cu opțiuni ample în piste pentru ciclism, vânătoare, cules de ciuperci și drumeții. Cu ferma sprijinită în Pădurea Națională, aceste opțiuni sunt chiar la ușa ta și prin poarta de sus prevăzută pentru aceste experiențe. nu este neobișnuit să vezi cerbi. Pentru cei care iubesc golful, cel mai apropiat teren de golf se află la doar 15 minute distanță în Poppi, un oraș renumit ca locul de naștere al celebrului poet, Dante, și pentru castelul său medieval bine conservat încă folosit pentru întâlnirile municipale.

Oraș cu servicii (2km; 5'), Bibbiena (7km; 10'), Poppi (10km; 20'), Chiusi della Verna (16km; 25'), Arezzo (28km; 35'), Anghiari (41km; 45'), Montevarchi (44km; 1h), Cortona (56km; 1h 5'), Florence (69km; 1h 30'), Montepulciano (78km;1h 15'), Pienza (86km; 1h 30'), Siena (97km;1h 30'), San Gimignano (145km; 2h)

DESPRE ZONĂ

Bibbiena este un oraș antic din regiunea Casentino la est de Toscana, situat pe un deal cu vedere la râul Archiano, care este un curs de apă, afluent al râului Arno.

Satul Bibbiena este o bază excelentă pentru cei care doresc să viziteze splendidele păduri Casentino. a fost construit ca o cetate medievală pe vârful unui deal, din care Turnul Tarlati este primul lucru care poate fi văzut. Centrul vechi al orașului medieval își păstrează atracția și conturul, cu clădiri din piatră și stuc îngrijit îngrijit îngrijite. Tucked în printre străzile înguste sunt restaurante, magazine și cafenele să se bucure.

Fiecare colț al centrului istoric al Bibbienei evocă trecutul său ilustru. În timp ce rătăcești pe alei, înconjurat de munca artiștilor și artizanilor, te simți în mod constant ca și cum ai trăi viața așa cum a fost trăită cândva.

Un carnaval istoric cu origini medievale are loc în Bibbiena în fiecare an. Evenimentul este strâns legat de legenda mea, o tânără care s-a îndrăgostit de un bărbat aparținând unei familii rivale. Războiul dintre cele două părți s-a încheiat cu "arderea frumosului Pomo", un vechi simbol al păcii dintre cele două cartiere ale orașului. Până în ziua de azi, povestea este adusă la viață cu personaje îmbrăcate în costume.

vara, însă, regiunea devine o oază de gust și arome: Festivalul Raviolo are loc în cătunul Partina, în timp ce Bibbiena se bucură de Sagra delle Sagre, însumând cele mai bune produse alimentare și vin din valea Casentino.

Valea Casentino

Întinzându-se între Florența și Arezzo, această vale frumos retrasă, în formă de oval, este înconjurată de dealuri blânde care urcă treptat spre munți, pe de o parte urcând pentru a ajunge la impresionantele Apenini și pe partea opusă pratomagnoului. Acest inel de munți care a împiedicat răspândirea autostrăzilor și a căilor ferate majore, păstrând starea naturală a văii.

Munții influențează, de asemenea, clima. poate fi frig iarna, cu zăpadă ocazională în vale și zăpadă obișnuită la munte, în timp ce vara este destul de cald în timpul zilei, răcorindu-se plăcut noaptea și răcorindu-se pentru a doua zi. Casentino este situat manual pentru mai multe centre de artă și cultură italiană - Florența, Arezzo, Siena și Assisi - și nu departe de coasta mării Romagna, cu facilitățile sale de agrement și distracțiile stațiunii de plajă.

Pe latura Apenină a văii se află Parcul Național Pădurea Casentino, unul dintre cele mai mari și mai bine conservate parcuri din italia, cu 800 de kilometri de poteci de drumeții care se plimbă prin păduri de conifere, stejar și castan, locuite de multe specii de animale și păsări. În jurul Parcului valea este presărată cu podgorii, plantații de măslini, pâraie de cristal, mănăstiri, sate mici, biserici romanice și orașe fortificate unde vizitatorul poate vedea, gusta și experimenta puțin din bogata tradiție italiană.

CARACTERISTICI MAiN

* Casa de țară minunat, care se amestecă de lux și farmecul tradițional toscane

* Pridvor mare pavat cu semineu deschis

* Apartament studio separat cu intrare proprie

* 5 Dormitoare

* 4 Bai

* 2 Bucatarii

* Camera de zi

* Sala de mese

* Cămară

* Spălătorie

* 2 Camere Tehnice

* Pivniță

* Sala de lucru

* Brand aparate noi incluse

* Fitinguri de lumină incluse

* BER (Building Energy Rating): Clasa E

* Valoare eficiență energetică: 152.6

* Proprietate împrejmuită cu podgorie boutique de 1.200 de viță de vie și dumbravă de măslini

* Suprafata de locuit de 258 mp

* 2.000 mp gradina împrejmuită

* 11 hectare de teren de câmpie complet împrejmuit, cu o podgorie boutique de 1.200 de viță de vie

* Aproape de facilități cum ar fi restaurante și baruri locale excelente, un centru medical, stomatologi, veterinari, un magazin alimentar, bănci, frizerii, un măcelar organic, un brutar și o piață săptămânală a avut loc în piazza.

Aparatele sunt noi și vor rămâne, printre acestea numărându-se: Un nou aragaz Lofra Range, o mașină de spălat vase și o mașină de spălat în apartament. Casa va fi, de asemenea, vândute cu toate accesoriile de lumină, dacă este necesar.

Spații

Dormitoare5
Băi3
Camere4

Suprafețe

Cameră de zi258 m²
Lot de teren110000 m²
Grădină
Internet
Mașină de spălat

Chiusi della Verna

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere câmp
TipCasă
Anul construirii1800
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date