Oportunitate rară de a deține cele mai bune vederi în Borgo din Castelfalfi

Castelfalfi, Via Castelfalfi Castello
Duplex mobilat • 2 pat. • 2 baie. • 100 m² • Parter
4.751.178 RON

Această casă cu două etaje de la capătul Borgo di Castelfalfi, cu vederi uimitoare asupra peisajului rural toscan este acum de vânzare, complet mobilată și cu toate facilitățile și un loc de parcare păzit.

La parter, un mic hol duce într-o bucătărie deschisă / zonă de luat masa, de unde puteți intra în camera de zi confortabilă și spațioasă sau puteți merge direct la terasa mare (48 m²) cu pergolă. Pe lângă terasă, o frumoasă grădină privată vă invită la alte momente relaxante alături de familie și prieteni.

De la parter, scările duc la două dormitoare (toate cu paturi king-size) și două băi luxoase.

O canapea extensibilă queen size în camera de zi de la parter (inclusiv toate lenjeria de pat care nu au fost folosite niciodată) poate fi folosită pentru încă doi oaspeți.

Alte caracteristici includ: masina combinata masina de spalat-uscator Miele, semineu electric in living cu telecomanda pentru pornire si oprire, dulap mare la primul etaj pentru spatiu suplimentar de depozitare, privelisti minunate de la fiecare fereastra, iar apusurile de soare sunt spectaculoase pe tot parcursul anului. Taxe anuale reduse de întreținere, conexiuni WIFI complete în întreaga casă și în zonele exterioare.

GOLF ȘI MAI MULT - Proprietarii se pot bucura de serviciul complet al acestei stațiuni exclusive de 5 stele, care include cel mai bun teren de golf din Toscana (27 găuri), 8 restaurante și baruri, un hotel de 5 stele cu facilități spa și wellness, piscine, magazine etc. Toate la mai puțin de 60 de minute de aeroporturile din Pisa sau Florența.

CEA MAI BUNĂ LOCAȚIE - Castelfalfi este situat între Florența, Pisa și Siena și este un sat vechi de 800 de ani pe o moșie de 1100 de hectare, cu o zonă rurală fermecătoare, nealterată, la aproximativ o oră distanță de aeroporturile din Pisa sau Florența. Micul centru al satului a fost complet restaurat și oferă toate facilitățile. Apartamentul este situat la etajul 1 al uneia dintre clădirile borgo di Castelfalfi. La câțiva pași veți găsi 7 restaurante, diverse magazine, precum și un centru de wellness cu 3 piscine în aer liber, un centru SPA, un hotel de 5 stele și cel mai frumos și cel mai mare teren de golf din Toscana (27 găuri) cu club nou deschis, unde există un alt restaurant.

SERVICII COMPLETE - La cerere va puteti bucura de oferte precum servicii de curatenie sau catering. Întreținerea grădinii, serviciul de concierge și serviciul de pază sunt incluse în taxa de casă. Doriți să vă închiriați apartamentul? Serviciul de închiriere in-house va prelua cu plăcere această sarcină pentru tine!

 

PARCARE - In imediata vecinatate a apartamentului aveti 1 loc de parcare monitorizat.

 

 

Spații

Dormitoare2
Băi2
Camere1
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi100 m²
Facilități extras de IA.
Mobilat
Parcare

Via Castelfalfi Castello, Castelfalfi

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la la țară
Vedere la grădină
TipApartament
Anul construirii2013
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date