Casă pentru Cumpărați În Marhalivka, Vasîlkiv, Ucraina

Marhalivka, Vasîlkiv
Casă detaşată • 10 cameră(e) • 1300 m² • 1st etaj • referință: 116002081-25
22.394.359 RON
O proprietate de elită de vânzare într-o locație frumoasă la granița satelor Ivankovichi și Markhalivka, care a fost aleasă de establishmentul ucrainean.

Gospodăria este situată într-un peisaj natural pitoresc la granița cu pădurea. Teritoriul are propriul lac cu apă de izvor, o dumbravă de mesteacăn, zeci de foioase și conifere.

Casa a fost construită conform proiectului de proiectare al autorului, este avansată tehnologic, dotată cu toate echipamentele necesare și este complet pregătită pentru finisaje fine. Interioarele sunt decorate cu stuc rafinat, creat după schițele ilustrațiilor cărții din 1899 a celebrului filosof german Ernst Haeckel "Frumusețea formelor în natură". Casa are patru seminee, o piscina, trei terase imense cu vedere la lac si dumbrava.

Pereții exteriori sunt construiți din termoblocuri și cărămizi din beton și sunt izolați cu plastic spumant de 15 cm grosime, pereții interiori și pereții despărțitori sunt realizați din cărămizi și plăci de gips de 10 cm grosime, există izolare fonică peste tot. Plafoane interfloor - beton armat, drenaj - cupru, ferestre - aluminiu. Cadrul acoperișului este realizat dintr-un fascicul I metalic, cu țiglă de cupru Tegola așezată deasupra. În exterior, casa este finisată cu marmură naturală, subsolul este pavat cu granit natural.

Cantitatea alocată de energie electrică pentru imobil este de 150 kW. Un cazan electric și două cazane buderus pe gaz sunt utilizate pentru încălzire. Apa provine din fântâna proprie de 80 m adâncime, există o purificare autonomă a apei.

Gospodăria este înconjurată de o dumbravă frumoasă și o râpă naturală pitorească. Întregul perimetru al moșiei este înconjurat de un gard de piatră. Infrastructura modernă se dezvoltă în mod activ în apropiere, există un oraș cabana de elită "Sosnovy Bor", mai multe moșii demne, numai vecini respectabili trăiesc.

Proprietatea este situată într-o apropiere convenabilă de Kiev, se poate ajunge pe autostrada Odesa și Novoobukhivska în 20-30 de minute.

Dacă doriți să cumpărați o casă în Ivankovichi sau Markhalivka, această ofertă este pentru dvs.

Spații

Camere10
Etaje3

Suprafețe

Cameră de zi1300 m²
Lot de teren17000 m²
Total1300 m²
Facilități extras de IA.
Piscină

Marhalivka, Vasîlkiv

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la pădure
Panoramică vedere la lac