Starred Hotel / Restaurant în centrul orașului Orsières

Orsières
Clădire comercială • 1423 m² • referință: 7ddac7e1-332e-11ed-842e-005056bdbc06
Preț la cerere
În centrul orașului Orsières, acest sat își plânge Hotelul/Restaurantul introdus anterior de GaultMillau și Ghidul Michelin datorită bucătarului Jean-Maurice Joris și apoi succesorului său Samuel Destaing.

Datând din 1963, fiind renovată în 1988 cu o suprafață totală de 1.423 m², vă va seduce cu combinația sa de modern și vechi, care respectă autenticitatea acestei reședințe magnifice, precum și volumele sale generoase, parchetul de epocă și terasa sa.

Casa este formată din 16 dormitoare cu posibilitatea de a crea altele suplimentare la mansardă, mai multe toalete, o bucătărie mare complet utilată, precum și două camere mari pentru restaurant și bar. La subsol, aveți 4 pivnițe mari, precum și o cameră tehnică.

Structura acoperișului este în stare bună, încălzirea este ulei și alimentarea este asigurată pentru încălzirea centralizată, sobele din bucătărie sunt pe gaz.

Iubitori de istorie, pietre și lemn, această proprietate nu poate decât să vă seducă. Superb reabilitat, va fi luminos, cald și doar spectaculos.

Vrei să o gestionezi cu normă întreagă, dând totul sau ca diletant, în ritmul tău, pentru un salariu suplimentar dacă poți lucra de la distanță, meșteșugar sau dacă ești pensionar, de ce să nu faci din pasiunea ta profesia ta.

 

Această casă oferă multe posibilități: cabane de grup pentru reuniuni de familie sau de companie, primirea sportivilor sau a altor discipline, cursuri de gătit, cabane individuale, camere de oaspeți, case de oaspeți sau de ce nu funcția sa de bază, hotel cu restaurant și bar.

Poate fi folosit pe tot parcursul anului cu turiști, vizitatori locali sau cu cursuri de tot felul, seminarii etc.

Conform planurilor PPE din 2009, clădirea era formată din 5 apartamente de 3,5 până la 5,5 camere în duplex, precum și restaurantul mare și pivnițele.

Merită o transformare bună, dar are mult potențial și merită o privire.

Nu mai este o afacere comercială, ci o proprietate cu istorie. Toți oamenii din Orsier, precum și toți oamenii din Valais, așteaptă cu nerăbdare întoarcerea sa pentru aventuri mai frumoase.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare sau pentru vizitarea acestei proprietăți.

Consultați celelalte anunțuri ale noastre pe www.gefimmo.ch

Gefimmo este membru al Asociației Elvețiene de Economie Imobiliară (SVIT) și al Camerei Imobiliare Valais (CIV).


Suprafețe

Cameră de zi1423 m²
Facilități extras de IA.
Terasă

Orsières

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Alege punctele tale de interes extras de IA.
Centrul orașului
TipClădire
Anul construirii1963
Anul renovării1988