Vilă de vânzare

Praga, Ke Spálence
Vilă • 1 cameră(e) • 4 pat. • 2 baie. • 350 m² • Parter
Preț la cerere
  • Descrierea caracteristicilor

Vila frumoasa detasata cu 4 paturi, ideala pentru traiul in familie

1 baie proprie, baie de familie și baie la parter

Zone de locuit considerabile, care sunt perfecte pentru divertisment

Mare 476 m2 grădină matură să se bucure de

Bine situat cu școli bune pentru toate vârstele din apropiere

Mari legături de transport public și privat

  • Descriere:__________

Această vilă uimitoare de familie cu 4 paturi este situată într-o zonă căutată din Praga 4, cu legături de transport fantastice și o zonă locală care include o abundență de cafenele tradiționale, o plajă făcută de om și căi pe malul mării de-a lungul râului Vltava.

Această vilă frumoasă se mândrește cu un hol generos de intrare, ceea ce vă duce la o varietate de alte camere, inclusiv o cameră de zi mare care acoperă 68 m2. Livingul dispune de un șemineu și acces la o terasă superbă și o grădină matură care măsoară o substanțială de 476 m2.

Conducand din holul principal veti gasi o bucatarie complet utilata, completa cu; aragaz, cuptor, frigider, congelator și mașină de spălat vase – beneficiind în același timp și de o cămară cu spațiu de depozitare pentru tot ce ai nevoie de gătit!

În plus, la parter există o baie cu duș și toaletă, două dormitoare și o cameră de utilități.

La etaj veți găsi două dormitoare spațioase, o baie, o spălătorie, o cameră de depozitare și un dormitor matrimonial cu un apartament și acces la terasă.

Dispunând de o grădină mare și frumos întreținută, cu un foișor și un garaj dublu, această casă va oferi o mulțime de spațiu atât pentru depozitare, cât și pentru relaxare.

  • Loc

În zona imediată veți găsi în cea mai mare parte proprietăți rezidențiale prietenoase cu familia, cu acces excelent la legături de transport și facilități, cum ar fi șoseaua de centură din Praga în 10 minute, Aeroportul Vaclav Havel Praga în 25 de minute și centrul comercial și de divertisment Chodov în doar 15 minute.

Există, de asemenea, o alegere minunată de facilități educaționale la nivel local, de la preșcolari la școli gimnaziale. O mulțime de medici, farmacii, supermarketuri, restaurante, locuri de joacă, printre multe alte locuri utile și plăcute.

Pentru activități de agrement există, de asemenea, multe opțiuni locale de la o sală de gimnastică în aer liber, pistă de jogging și geoparc pentru a vă bucura de plimbări liniștite de-a lungul Brezanecky Udoli, Tocenska Rokle sau chiar să se bucure în istorie și du-te la castelul din Dolni Brezany.

Spații

Camere1
Etaje2
Dormitoare4
Băi2
Camere1
Garaje (interior)1
Terase1

Suprafețe

Cameră de zi350 m²
Lot de teren730 m²
Aer condiționat
Garaj
Grădină
Grătar
Internet
Mașină de spălat vase
Parcare
Terasă

Ke Spálence, Praga

Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date