Un apartament splendid cu un dormitor, cu o cameră suplimentară de vânzare la o distanță de mers pe jos de plajă, în Troia

Districtul Setúbal
Apartament mobilat • 2 pat. • 2 baie. • 122 m² • 1st etaj
2.040.375 RON

Bine ati venit la Alcala 14 - un apartament modern si luminos de 122 mp cu un dormitor, cu o camera suplimentara introdusa intr-o resedinta luxoasa din centrul Troiei. Acesta oferă lumină puternică, un design modern și finisaje high-end pentru 410 000 €. Apartamentul este complet echipat și gata să se mute. La doar câțiva pași de ocean, de micul oraș Troia și de facilitățile spa ale reședinței, acesta este locul ideal pentru relaxare, în orice moment al anului.

La primul etaj al unei reședințe turistice de 4 stele, veți găsi acest minunat apartament cu un dormitor de 122 mp, cu o cameră suplimentară. Această cameră suplimentară poate fi utilizată în mai multe moduri, cu posibilitatea de a o transforma într-un al doilea dormitor. În timp ce două băi moderne există deja. Bijuteria coroanei apartamentului este fără îndoială camera de zi, care posedă ferestre largi care permit luminii calde și strălucitoare să intre în apartament și să ofere acces la o terasă minunată. Puteți simți aerul proaspăt din mare de la acesta. Plus faptul ca apartamentul este realizat din materiale high end, complet utilate si mobilate, este refugiul perfect pentru weekend-uri sau sarbatori. Include un loc de parcare, un depozit și acces la facilități high-end, cum ar fi piscină interioară, baie turcească și saună. Există, de asemenea, servicii de curățenie de două ori pe săptămână și securitate 24h. Cu o locație privilegiată în Troia - între micul oraș modern și mare, vă veți bucura de momente liniștite și peisaje frumoase, în orice moment al anului. Opțiune excelentă pentru Golden Visa sau investiții de închiriere.

Peninsula Tróia este una dintre cele mai frumoase coaste ale Portugaliei, cu o întindere de 13 km de nisipuri curate, ape cristaline și dune împădurite de pini. Cei care vizitează această regiune vor dori să se întoarcă la acest refugiu din nou și din nou. În acest loc unic, puteți trăi o viață plăcută de intimitate și exclusivitate pe care le-ați dorit întotdeauna pentru tine și familia ta. A avea o casă la mare cu un design modern și elegant este o oportunitate unică de investiții în Troia. Dacă sunteți în căutarea de a investi într-un stil de viață diferit, Peninsula Troia este locul de a fi.

Spații

Dormitoare2
Băi2
Camere2

Suprafețe

Cameră de zi122 m²
Aer condiționat
Garaj
Intercom
Lift
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Mobilat
Facilități extras de IA.
Parcare
Piscină
Saună

Districtul Setúbal

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Alege punctele tale de interes extras de IA.
Plajă
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date