Elegant 6 BR Villa Ocean Breeze - Cap Cana

Cap Cana
Vilă • 6 pat. • 8 baie. • 1021 m² • referință: http://www.lunovirealestatepuntacana.com/Punta_Cana/La_Altagraci
14.404.770 RON

Cap Cana, marea destinație a lumii


În inima Caraibelor, situată în sud-estul Republicii Dominicane, "Marea destinație a lumii", Cap Cana, este cea mai prestigioasă și completă stațiune în curs de dezvoltare.
Cu o investiție proiectată pe termen lung de 1,5 miliarde de dolari, prima etapă a proiectului acoperă o suprafață de 25 de milioane de metri pătrați (6.200 de acri) dintr-un total de peste 120 de milioane de metri pătrați (30.000 de acri), de 5,5 kilometri (3,4 mile) de plaje curate înconjurate de recife de corali, cu vederi magnifice la Marea Caraibelor. Bucurându-se de un climat privilegiat, Cap Cana se distinge prin frumusețea naturală care îl face noul paradis. Stațiunea este perfect accesibilă prin Aeroportul Internațional Punta Cana, care este la doar 10 minute de mers cu mașina. Prețurile imobiliare din Cap Cana și alte stațiuni prestigioase de pe coasta de est au crescut cu 25-30% în ultimul an. Au fost câștigate dividende în valoare de 10-15% pe an de chirie.

Cap Cana este cea mai completă stațiune din Caraibe, găzduind următoarele facilități:
- Marina de clasă mondială
- PGA nivel 18 găuri teren de golf pe malul oceanului
- Șapte hoteluri de lux pe malul oceanului
- Clubul de polo
- terenuri de tenis si paddle
-Cazinou
- Discoteca club
-Supermagazin
- 12+ restaurante
- Trei cluburi de plajă exclusiviste

Această proprietate frumoasă este situată în Punta Cayuco, reședință privată în interiorul stațiunii Cap Cana, la doar 150 m de o lagună naturală și oferă vederi minunate la Oceanul Atlantic.
Clădirea principală este proiectată într-un stil contemporan, cu elemente tropicale în clădiri atașate, cu zone sociale spațioase și terase. Lotul are 27.000 ft², casa principală are 11.000 ft²

Vila oferă 6 dormitoare, 8 băi, o piscină lungă de 16 metri, trei foișoare dotate cu bar, cameră spa cu jacuzzi și saună, sală de biliard, cameră TV / divertisment, bucătărie rece, bucătărie caldă, două apartamente de serviciu și parcare acoperită. La câțiva pași de lagunele frumoase cu apă sărată, unde puteți înota și practica sporturi nautice, terenurile de tenis sunt la doar câteva sute de metri. Cluburile de plajă sunt accesibile cu mașina de golf.

Proprietatea este operată în prezent ca Airbnb cu grad ridicat de ocupare și venituri anuale solide, cu taxe reduse de întreținere. Există personal profesionist la fața locului, bucătar-șef, cameriste și grădinari.

Nu ratați această proprietate fantastică, sunați-mă pentru mai multe informații.

Spații

Dormitoare6
Băi8
Parcări (interior)4

Suprafețe

Cameră de zi1021 m²
Lot de teren2694 m²
Aer condiționat
Garaj
Grădină
Grătar
Internet
Mobilat
Parcare
Piscină
Saună

Punta Cana

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.