Proprietate magnifică într-un cadru verde lângă Lausanne

Jouxtens-Mézery
Casă • 880 m² • referință: 3378606
61.001.231 RON
Această proprietate frumoasă construită în 1970 oferă o arhitectură clasică și elegantă. Acesta este situat în verdeață luxuriantă într-o zonă rezidențială foarte liniștită în jurul Lausanne și în orașul Jouxtens-Mézery.

Înconjurat de un parc de peste 10.000 m2, acesta oferă un mediu verde compus din copaci magnifici de diferite specii și calm absolut în timp ce este aproape de oraș. Caracterul exclusivist și privat permite o calitate ideală a vieții.

Locația sa este destul de strategică aproape de școlile internaționale, rutele de comunicare, magazinele și petrecerea timpului liber.
Conacul are aproximativ 900 m2 de spațiu de locuit distribuit pe două niveluri și un subsol.

Curtea exterioară primește spații pentru cinci mașini și există un garaj acoperit pentru două mașini.
Un lift distribuie toate etajele proprietății.

Intrarea principală cu dressing și toaletă pentru oaspeți duce la un living foarte mare, cu șemineu la rând, o sală de mese și o bibliotecă, de asemenea, decorată cu un șemineu superb.
Acest nivel include un dormitor cu baie proprie, o bucătărie complet utilată cu o ieșire exterioară, o spălătorie, o garsonieră cu chicinetă pentru personal.

Accesul direct in zona de relaxare ofera o piscina mare cu gresie, dus, sauna, vestiar, camera anexa cu gratar. Toate aceste zone de relaxare au ferestre mari cu iesire in gradina.

Primul etaj spre est primește suita principală cu două vestiare, o baie, un birou și un balcon, precum și un al doilea dormitor, inclusiv baie și balcon.

Partea de vest a acestui etaj oferă două dormitoare, o toaletă separată, o baie și o cameră mare cu mezanin și șemineu care pot fi folosite ca o cameră de jocuri sau alta.

Partea de personal la același nivel include trei dormitoare, o toaletă, două băi.

Subsolul de aproape 300 m2 distribuie mai multe camere de depozitare, pivnițe, camere tehnice.

Această proprietate este unică prin farmecul, locația și liniștea sa. Acesta va seduce o familie în căutarea calității vieții într-un cadru verde și privat.

Casa are nevoie de băuturi răcoritoare pentru a moderniza interiorul.



Această proprietate frumoasă construită în 1970 oferă o arhitectură clasică și elegantă. Acesta este situat într-un cadru verde într-o zonă rezidențială foarte liniștită lângă Lausanne, în comuna Jouxtens-Mézery.

Înconjurat de un parc de peste 10.000 mp, acesta oferă un mediu verde compus din copaci magnifici de diferite specii și calm absolut în timp ce este aproape de oraș. Caracterul exclusivist și privat permite o calitate ideală a vieții.

Locația sa este destul de strategică, aproape de școlile internaționale, rutele de comunicare, magazinele și activitățile de petrecere a timpului liber.
Conacul are aproximativ 900 mp de spațiu de locuit, împărțit în două niveluri și un subsol.

Curtea din față are loc pentru cinci mașini, iar garajul interior are loc pentru încă două mașini.
Un ascensor distribuie toate etajele proprietății.

Intrarea principală cu dressing și toaletă pentru oaspeți duce la un living foarte mare, cu șemineu, o sală de mese și o bibliotecă cu un șemineu superb.
Acest nivel include un dormitor cu baie proprie, o bucătărie complet utilată cu o ieșire exterioară, o spălătorie, o garsonieră cu chicinetă pentru personal.

Accesul direct la zona de relaxare oferă o piscină mare cu gresie, duș, saună, vestiar și o cameră laterală cu grătar. Toate aceste zone de relaxare au ferestre mari, cu o ieșire în grădină.

Primul etaj spre est are un apartament matrimonial cu două vestiare, o baie, un birou și un balcon, precum și un al doilea dormitor cu o baie și balcon.

Partea de vest a acestui etaj oferă două dormitoare, o toaletă separată, o baie și o cameră mare cu un mezanin și un șemineu care ar putea fi folosit ca o cameră de joacă sau altă cameră.

Zona de personal de la același nivel are trei...

Suprafețe

Cameră de zi880 m²
Total10771 m²
Facilități extras de IA.
Grătar
Lift
Parcare
Piscină
Saună

Jouxtens-Mézery

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Magazine
Alege punctele tale de interes extras de IA.
Transport public
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
Vedere la pădure
TipCasă
Anul construirii1970