Casă pentru Cumpărați În San Cristóbal de La Laguna, Spania

38201 San Cristóbal de La Laguna
Vilă • 5 cameră(e) • 5 pat. • 3 baie. • 373 m² • referință: AGI-0089-AF/999
3.717.386 RON
Locuind într-o CASĂ DETAȘATĂ din San Cristobal de La Laguna, 1925, renovată în 1999 și parte din istoria acestui oraș care există de mai bine de cinci secole; Începe cu Adelantado, plin de istorie și o frumusețe atât de mare încât a fost declarat un sit al Patrimoniului Mondial de către UNESCO. A fost primul oraș colonial fără ziduri, care practic și-a păstrat aspectul original din secolul al 15-lea și a servit drept model pentru multe orașe coloniale americane. Prim-planul, care este conservat de oraș, a fost realizat de inginerul italian Leonardo Torriani și datează din 1588. San Cristóbal de La Laguna deține în prezent titlurile de oraș foarte nobil, credincios, credincios și faimos al istoriei San Cristóbal de La Laguna.
Punct de întâlnire, studenții din jurul universității sale, prima dintre Insulele Canare, una dintre cele mai semnificative instituții ale acestui municipiu, care arată importanța culturală a orașului. Străzile sale se caracterizează prin activități comerciale, gastronomice și de agrement atractive. În afară de vizitele la magazine, este foarte liniștitor să cunoașteți bisericile, conacele și clădirile istorice ale acestui oraș antic orbitor.
În acest mediu se află această proprietate magnifică cu istorie și farmec, renovată, luminoasă, cu un salon impunător, camere spațioase. Datorită caracteristicilor și locației sale, este un lux în care să trăiești. De asemenea, are multe oportunități turistice ca investiție, precum și în sectorul de catering.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne sunați.
Rețineți că prețul nu include taxe, taxe notariale, înregistrări etc.

Spații

Camere5
Dormitoare5
Băi3

Suprafețe

Cameră de zi373 m²

San Cristóbal de La Laguna

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la oraș
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date