Uimitoare Ibizan stil vila de lux de vânzare în Javea

Xàbia, 39 Camí de les Sortetes
Vilă • 4 pat. • 3 baie. • 275 m² • al 2-lea etaj
5.847.357 RON

Această nouă vilă de lux uimitoare în stil Ibizan de vânzare în Javea este gata să fie savurată.

Proiectată în mod unic, cu margini moi, finisaje tradiționale din piatră cu amestec de sticlă, această nouă vilă de lux uimitoare în stil Ibizan de vânzare în Jávea este situată pe un teren magnific, cu vedere panoramică la valea Jávea, la muntele Montgó și, desigur, la Marea Mediterană.

Livingul principal al proprietății are o scară plutitoare, șemineu pe lemne, bucătărie deschisă și acces atât la terase, cât și la piscina infinită cu vedere la plajă. De asemenea, are acces la o terasă frumoasă, cu un palmier frumos, care ne oferă o nuanță bună. La acest etaj există, de asemenea, două dormitoare cu băi.

La etaj se află suita master spațioasă, foarte spațioasă, cu baie proprie și un alt dormitor care are acces, eventual, la cea mai mare terasă pe care o proprietate o poate avea din punct de vedere al dimensiunilor.

Întreaga proprietate este echipată cu ferestre cu geam dublu, încălzire prin pardoseală și aer condiționat, desigur. Există o mare diferență a acestei proprietăți în ceea ce privește cele adiacente pentru stilul său unic.

Construcția acestei proprietăți își propune să rămână fidelă unei etici de design și să utilizeze ori de câte ori este posibil lemn recuperat, uși pentru a combina confortul modern cu designul tradițional Ibiza / stilul spaniol.

Javea a fost întotdeauna o alternativă bună și sensibilă la Ibiza. Javea se bucură de aceleași ape cristaline, plaje incredibile și parcuri naturale spectaculoase, dar nu este pe o insulă, ci este la o scurtă distanță de Valencia și Alicante.
Deși popularitatea Javea a avut o creștere notabilă, există multe restricții privind construcția aici, ceea ce înseamnă că nu există hoteluri mari de stațiune, iar zona și-a menținut atractivitatea naturală cu construcții limitate în zonă.

Parcul Național Montgó la nord și Parcul Național Granadella la sud înseamnă că Jávea este înconjurată de o frumusețe naturală uimitoare, oferă unele dintre cele mai bune plaje cu steag albastru de pe coastă și o selecție fantastică de restaurante care oferă produse proaspete și bucătărie mediteraneană minunată.

Spații

Dormitoare4
Băi3
Parcări (interior)2

Suprafețe

Cameră de zi275 m²
Lot de teren1039 m²
Facilități extras de IA.
Piscină
Terasă

39 Camí de les Sortetes, Xàbia

Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
Panoramică vedere la munți
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date