Casa de vanzare, 1380 W Meander Dr, Eagle, ID 83616, SUA, în Eagle, Statele Unite ale Americii

Eagle
Proprietate • 5 pat. • 4 baie. • 4875 Picior pătrat
15.346.650 RON

RARE, pitoresc și elegant oportunitate de suprafață în inima Eagle!  Acest 5.1 acri
estate hones în pe chintesența Idaho calitatea vieții. Această casă personalizată spectaculoasă verifică toate cutiile de la suprafață, intimitate, maturitate și LOCAȚIE. Doar timid de 5.000 mp, acest pat 5 / 4.5 baie are o bucătărie gourmet complet cu aparate din oțel inoxidabil, cuptor dublu, gama de gaz, frigider Sub-Zero, blaturi de granit și o insulă mare centru w / o chiuvetă a doua. În afara bucătăriei este o zonă caldă, relaxantă de ședere / bar, cu un șemineu istoric pe lemn de cărămidă, perfect pentru orice ocazie. Calitatea continuă cu spațioasele
zonă de locuit accentuată de un loc clasic de foc de piatră. Dormitoarele mari nu dezamăgesc cu dimensiunea și în afara primarului este o posibilă cameră de antrenament, birou secundar sau studio.

Spațiul impresionant terasă privată este perfect pentru orice animator entuziast complet cu o piscină personalizată încălzită în adâncimea scufundărilor la sol. Climatul reglementat de 2.400 mp este perfect pentru orice colector auto, lucrător în lemn sau nevoi de depozitare. Abundența de amenajare a teritoriului matur, variind de la pini la pomi fructiferi care poartă la orice nevoie de grădinărit oferă că perfect cadru privat liniștit.  Cu vederi neobstrucționate ale pășunilor irigate, țarcuri de cai, Pădurea Națională Boise și Bazinul Bogus, acest năucitor clasic ca un parc este ceea ce ați căutat!

Spații

Dormitoare5
Băi4
Camere1
Garaje (interior)2

Suprafețe

Cameră de zi4875 Picior pătrat
Lot de teren225205.2 Picior pătrat
Garaj
Grădină
Piscină

Eagle

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la parc
TipCasă
Anul construirii1977