APARTAMENT DE LUX MODERN UIMITOARE ÎN INIMA LONDREI REGENERAT VAUXHALL.

Londra, 1 Exchange Gardens, London SW8 1BG, UK
Apartament • 2 pat. • 2 baie. • 95 m² • al 3-lea etaj
6.956.605 RON

Această clădire de apartamente remarcabilă are o fațadă din cărămidă care prezintă materialul tradițional britanic și grădinile frumos amenajate, cu caracteristici fermecătoare de apă. Alte beneficii de la sala de sport, concierge 24h, subsol ciclu de depozitare, zona de lounge club, piscină de 15 metri și facilități spa.

Oferind un interior foarte spațios și elegant, cu cele mai bune corpuri și accesorii, care cuprinde o bucătărie spațioasă în plan deschis, cu podele din lemn cu scândură largă, blaturi de lucru din piatră compozită, aparate Siemens integrate și construite în răcitor de vin.

Două dormitoare duble mari, ambele cu dulapuri încorporate în înălțime completă, cu uși articulate și iluminat cu LED integrat, două băi de lux și, în cele din urmă, o terasă uimitoare pe acoperiș privat care se întinde pe 465 Sq Ft.

Proprietatea este la o scurtă plimbare de stația Vauxhall. Facilitățile locale cu o varietate de magazine și restaurante, inclusiv Vauxhall Park și Vauxhall Street Food Market sunt la doar câteva momente distanță. Plimbați-vă până la liniștită Bonnington Square cu cultura sa fermecătoare cafenea. Faceți un jogging până la Parcul Battersea și răcoriți-vă lângă fântâni sau bucurați-vă de plimbări relaxante de-a lungul malului regenerat al râului Tamisei.

Spații

Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi95 m²
Balcon
Intercom
Internet
Lift
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Administrator de clădire 24/7
Centru de fitness

1 Exchange Gardens, London SW8 1BG, UK, Londra

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la oraș
Vedere curte
Vedere parc
TipApartament
Anul construirii2019
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date