10% în jos de plată | plan de plată atractiv | Jumeirah Village, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Dubai, Arjan Exit Road
Apartament nou • 1 pat. • 1 baie. • 52.26 m²
835.365 RON

Danube Starz Dubai este un proiect rezidențial extins

În magnificul oraș Dubai, dezvoltatorul imobiliar dunărean a introdus prima schemă de locuințe inovatoare și modernă în numele Starz by Danube. Acest proiect de referință este lansat în regiunea Al-Furjan. Acest proiect rezidențial este susținut de diva Bollywood, Shilpa Shetty Kundra, care este ea însăși un brand global bine cunoscut.

Este planificată dezvoltarea studioului, 1 BHK și 2 apartamente BHK compuse din suprafețe cuprinse între 401 și 990 mp în acest proiect rezidențial. Situat în zona amenajată, acest proiect oferă 446 de unități proiectate uimitor în curs de dezvoltare viitoare. Este pentru prima dată când se face utilizarea optimă și maximă a spațiului disponibil pentru un trai confortabil. Camerele transformabile sunt create cu ajutorul mobilierului decapotabil în stil european. Acesta permite camera de zi pentru a fi utilizate ca dormitor și vice-versa.

Starz by Danube este inițiat lângă Discovery Gardens și destul de aproape de linia de metrou propusă. Face parte din extinderea mall-ului Battuta, de 560 de hectare. Se estimează că va livra aproape 4000 de case inovatoare în această comună Al-Furjan. Site-ul este situat într-o locație centralizată la doar câteva minute distanță de locațiile importante ale orașului Dubai. Aeroportul internațional Al Maktoom se află la doar 10 minute distanță de acest site.

Starz by Danube este realizat prin facilități și facilități surprinzătoare pentru a oferi eleganță și calitate. Facilitățile sale impecabile includ parcare pe podium de 2 etaje, teren de baschet, club de sănătate, piscină, pistă de jogging, sală de petreceri, piscină pentru copii și multe alte facilități sportive, precum și facilități de întinerire. În interioare, aceste unități sunt dotate cu baie de lux din Milano, construite în dulapuri, bucătărie modulară și orice alt lux de confort.

Prețurile acestor case sunt într-o gamă mai mică în comparație cu confortul și luxul de înaltă calitate oferite aici. Dezvoltatorul ia în considerare, de asemenea, facilitatea de plată în rate pentru investitorii care caută accesibilitate în achiziționarea proprietății de la Dubai.

Pentru toate informațiile, vă rugăm să contactați:

(Vorbitor de franceză / engleză) Nahed: +971 55 457 1033
(Vorbitor engleză / arabă) Ahmed Mounir: +971 55 743 0043

Numele companiei: Royal Oasis Real Estate Brokers
ORN RERA: 2112
Adresă: Office 201, B11 Bay Square, Business Bay, Dubai
Numărul de telefon office: +97143998470

Spații

Dormitoare1
Băi1
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi52.26 m²
Aer condiționat
Alarmă
Lift
Parcare
Piscină

Arjan Exit Road, Dubai