Proiect pe litoral unde poti atinge marea atunci cand intinzi mana

Büyükçekmece
Apartament nou • 4 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 93 m² • referință: NG1031
2.753.294 RON

Este un proiect pe litoral unde poți atinge marea atunci când întinzi mâna în Büyükçekmece pe partea europeană. Aproape fiecare apartament a fost conceput pentru a crea o conexiune vizuală cu marea. Înălțimea tavanului în apartamente este de 3,5 m. Piscina exterioară pentru proiect a fost concepută ca o piscină infinită care se îmbină cu marea. Fiecare apartament are terase mari și balcoane care se integrează cu marea și priveliștea. Terasele cu seminee si gradini zen, restaurante gourmet si cafenele exclusiviste au fost amplasate la parter in centrul orasului. Cu toate aceste privilegii, acest habitat unic este un candidat pentru a deveni centrul vieții marine.

Dacă v-ați săturat de haosul din Istanbul, vă puteți bucura de viața pe plajă împletită cu marea; Dacă sunteți în căutarea unui apartament în care să puteți petrece o vacanță de 12 luni cu facilitățile și activitățile sale sociale, dar la doar un pas de oraș, vă așteptăm în cea mai frumoasă așezare de coastă din Istanbul.

Datorită amplasării proiectului, conexiunile rutiere E-5 și TEM, transportul public, aeroportul, educația, serviciile de sănătate, centrele comerciale și de evenimente se află în vecinătatea dumneavoastră. În plus, se remarcă ca o opțiune de investiții care oferă o profitabilitate ridicată într-una dintre regiunile a căror valoare pe piața imobiliară crește zi de zi cu proiectele "Aeroportul 3", "1000 Yacht Capacitate de coastă Istanbul" și "Canal Istanbul".

Privilegiile oferite de proiect; Locuri de joacă pentru copii și centre de activitate, Terasă gazon & Pergole, Teren de tenis și mini-fotbal, Volei, Terenuri de baschet, Grădină Zen, Zone de divertisment și wellness, Zonă de activitate nisip, Piscină pentru copii cu tobogane, Piscină Infinity, Bar la piscină, Terasă parfumată, Centru gourmet și bazar, Terasă cu șemineu, Zonă de prezentare a apei, Mini-Gym & Fitness Center, Terasă la soare, Piscină liniștită, Grădina Botanică, Amfiteatru, Teren de șah în aer liber, Pet Park, Acrobatic Skateboard & Patinoar, Vizualizare Pergole, Pier, 13 km Bike & Jogging Track, SPA, Wellness, Fitness, Squash, Camere de masaj, bai de aburi, sauna si baie turceasca.

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi2
Balcoane1
Garaje (interior)1
Terase1

Suprafețe

Cameră de zi93 m²
Aer condiționat
Alarmă
Antenă satelit
Balcon
Garaj
Grădină
Intercom
Internet
Lift
Mașină de spălat vase
Parcare
Piscină
Saună
Tenis
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness

Büyükçekmece

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2021