Penthouse duplex de lux cu vedere la mare completă în Bakırköy

Bakırköy
Duplex • 7 cameră(e) • 5 pat. • 5 baie. • 719 m² • al 17-lea etaj • referință: NG1001
28.809.540 RON

Căutați o viață independentă în centrul orașului, lângă mare, în Bakırköy, pe partea europeană a Istanbulului? Cu trei opțiuni diferite ca Hotel, Reședință și Apartament, acest proiect vă așteaptă să vă luați locul pentru a prezenta viața visurilor voastre.

10 blocuri au fost construite pe o suprafață de 62.500 m2.

Proiectul rezidențial este format din 7 blocuri cu 16-17 etaje și un total de 239 de apartamente. Cerul albastru, în măsura în care ochiul poate vedea cu terase largi la etajele superioare și o atmosferă luxuriantă, cu terase de grădină la etajele inferioare și aer proaspăt de mare vă așteaptă. Aceste case sunt întotdeauna liniștite, cu un singur perete comun, 10 m2 de spațiu de depozitare în fiecare apartament și un garaj privat de parcare sunt doar câteva dintre privilegiile oferite de acest proiect.

Exteriorul a 1 bloc de locuințe este proiectat cu o arhitectură inovatoare, iar interioarele sunt echipate cu tehnologie și constau din tipuri de apartamente 1+1 și 2+1 unde se gândește la confort și liniște.

Teren de tenis, teren de baschet, promenadă, locuri de joacă pentru copii, piscină interioară și exterioară, zone largi amenajate și multe alte privilegii vă așteaptă în acest proiect de pe litoral.

Spații

Camere7
Dormitoare5
Băi5
Camere1
Garaje (interior)3
Terase2

Suprafețe

Cameră de zi719 m²
Aer condiționat
Alarmă
Antenă satelit
Garaj
Grădină
Intercom
Internet
Lift
Mașină de spălat vase
Parcare
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Tenis

Bakırköy

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Vedere la grădină
Vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2021