Apartamente accesibile aproape de mare în Avsallar, Alanya

Alanya
Apartament nou • 2 pat. • 1 baie. • 96 m² • disponibil acum • referință: IMMO 970
870.873 RON

Tipuri de apartamente:
1 +1 apartamente sunt 47m2 (VANDUT)
2 +1 apartmenmts penthouse sunt 96m2

Motive de top pentru a cumpăra:
Prețuri accesibile
Aproape de mare și facilități
Plan de rate fără dobândă

Despre Complex:
Reședința este situată în centrul orașului Avsallar și la numai 1200 de metri de mare.%40 În jos planul de plată și plată până la sfârșitul construcției. Reședința este formată dintr-un bloc cu 25 de apartamente. Nu va fi piscina, fitness si sauna ca activitati sociale.

Despre Avsallar:
Avsallar este situat la 25 km vest de Alanya. 95 km până în Antalya și 65 km până la aeroporturile Gazipașa. Alanya se poate ajunge cu autobuzele urbane obișnuite în 30 de minute
Avsallar este bine cunoscut pentru sale "Incekum" și Fıgla Beach". Acestea sunt cele mai bune plaje, Nisip și plat, astfel un loc ideal pentru familii și copii. Există, de asemenea, o suprafață mare de pădure. Zona este plană, parțial deluroasă. Avsallar are 8.000 de locuitori și un mic centru al orașului, dar se dezvoltă rapid cu atât de multe proiecte viitoare, ceea ce face ca Avsallar să fie un loc perfect pentru investiții. Găsiți multe magazine, restaurante, baruri, supermarketuri, bănci, medici și farmacii. Este o regiune liniștită pașnică din Alanya.

Puteți cumpăra proprietatea online.
Acum, tehnologiile de comunicare fac afacerile imobiliare mult mai ușoare. Există o modalitate ușoară de a investi în imobiliare; Vă mulțumim pentru vânzările online, puteți cumpăra proprietatea dumneavoastră înainte de a veni în Turcia. Utilizarea canalelor de comunicare vizuală, cum ar fi Facetime, Skype, Whatsapp Video Call, etc. Vă arătăm proprietatea cu un apel live și puteți vedea toate detaliile. Iar pentru proiectele aflate in constructie ai un mare avantaj asupra pretului. Dupa semnarea contractului de vanzare puteti plati 30% si puteti plati fara dobanda in rate pana la livrarea cheilor. Pe măsură ce prețurile vor crește odată cu avansarea construcției, veți face un mare beneficiu. Doar sunați-ne pentru o vizită de proprietate online.

Despre noi:
Suntem o companie europeană de real estate specializată în vânzarea de proprietăți în Turcia. Biroul nostru principal este în Kestel, Alanya. Suntem cu toții brokeri imobiliari autorizați de stat. 10 limbi diferite sunt vorbite în biroul nostru. Contractul de vanzare se va face in limba materna. Compania noastra lucreaza indeaproape cu cele mai importante companii de constructii din Turcia. Avem 100% cea mai bună garanție de preț pentru tot portofoliul nostru.

La Immopro Turcia, solicitările clienților vin înainte de orice. Vă vom oferi cele mai bune servicii cu grijă individuală pentru a vă asigura că obțineți tot ce este mai bun din tot ceea ce meritați. La fiecare pas vom fi partenerul tău puternic, cu o îngrijire personalizată. Credem cu tărie în codul de etică, profesionalism și transparență. Salutăm toți clienții noștri noi și vechi și suntem bucuroși să vă ajutăm

Spații

Dormitoare2
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi96 m²
Lot de teren1087 m²
Alarmă
Antenă satelit
Grătar
Intercom
Internet
Lift
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Centru de fitness

Alanya

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare