Acces privat la mare - 2 Dormitoare acasă

Kypseli
Casă detaşată • 2 pat. • 2 baie. • 75 m²
3.084.740 RON

O oportunitate rară este de luat aici cu această proprietate mare-front 2 pat în Kipseli; una dintre puținele proprietăți aici, în Zakynthos, cu acces direct privat la mare. Situat aproape de toate facilitățile locale, dar care încă mai posedă un simt rural liniștit, casa este într-adevăr în locația perfectă.

Cu două dormitoare mari situate la parter, sunteți binecuvântați să vă treziți la sunetele liniștitoare ale Mării Ionice; ambele dormitoare sunt de dimensiuni bune, cu dulapuri mari. Există două băi în proprietate, ambele dotate cu dușuri. La etaj este o zonă de locuit spațioasă, cu tavane înalte din lemn. Usile traditionale cu lambriuri din sticla te duc spre balcon, care este aproape in bratele oceanului. Cu vederi pur și simplu uluitoare, este locul ideal pentru un prânz târziu sau relaxare cu o carte. Alături de zona de living se află o bucătărie generoasă cu toate aparatele. Există o zonă de luat masa minunat montate, care într-adevăr permite prietenilor și familiei să-și petreacă ori masa de calitate împreună; în timp ce continuă să ofere acest simt tradiționale reale.

La poalele pitorescului mare-scape este zona de terasă, care ia masa al frescă la nivelul următor. În centrul curții există o grădină încântătoare, dar ușor de gestionat, care conține copaci și flori. Veranda acoperită de la baza motivelor este ceea ce vă ghidează spre treptele care duc în jos la apele albastre limpezi ale Mediteranei.

Porțile principale se deschid pe calea de rulare și pe o parcare amplă. Proprietatea are un garaj și o zonă de depozitare externă; unul în față și unul în spate. Un foraj de apă furnizează casei alimentarea cu apă necesară, care poate fi încălzită folosind electricitate. Șemineul deschis la etaj oferă căldură pentru proprietate, oferind în același timp opulență și autenticitate plină de caracter.

Întregul teren este de 1000mp, care include terenul adiacent terenului de proprietate. Există posibilitatea de a construi un alt sediu pe această suprafață de teren.

Casa oferă un mediu idilic pentru o casă de familie de pe malul mării sau ca o investiție oportunistă pentru închirierea pe termen scurt.

Spații

Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi75 m²
Lot de teren1000 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Grătar
Internet
Mobilat
Facilități extras de IA.
Garaj
Grădină
Parcare
Terasă

Atena

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date