Vila de vară din Melides, Portugalia

Melides
Vilă • 6 pat. • 7 baie. • 500 m² • Parter
14.929.572 RON

Bine ati venit la Melides, un loc unde puteți experimenta alchimia puternic de artă și natură în împrejurimile salbatic frumos, extrem de inspirat și glorios din regiunea de coastă Alentejo.

Amplasat în mijlocul unui parc de artă contemporană, oferind astfel un concept de stil de viață cu adevărat unic, acest proiect rezidențial și comunitatea de artă este conceput pentru a fi o platformă inovatoare, creativă și internațională pentru unii dintre cei mai talentați artiști moderni în viață din lume.

Aceasta nu este pur și simplu o altă stațiune de lux care oferă cazare la modă, ci una care oferă stil real, substanță și integritate. Locuitorilor și vizitatorilor deopotrivă li se oferă o experiență sinergică vie, care respiră, în care percepția lor conștientă asupra realității în timp și spațiu real devine parte a transformării parcului de artă în sine. Co-creăm o nouă paradigmă, folosind magia transmutativă a artei și a naturii combinată pentru a metamorfoza în propriul mediu unic.

Proiectul este situat într-un cadru natural remarcabil, aproape de plajă și înconjurat de gospodării tradiționale și o frumusețe naturală curată și neînghesuită. Acesta este un loc în care puteți experimenta un nou mod de a vă bucura de minunile ascunse ale regiunii Alentejo prin combinarea unui mediu de creativitate cu cel al unui stil de viață rural stabilit în mijlocul artei contemporane rafinate, beneficiind în același timp de confortul și confortul de cazare moderne proiectate meticulos și atent construite.

Vă invităm să faceți parte din această nouă experiență interesantă care combină arta, frumusețea naturală și descoperirea pietrei magnifice care este coasta Alentejo.

 

Spații

Dormitoare6
Băi7
Camere1
Parcări (interior)5

Suprafețe

Cameră de zi500 m²
Lot de teren40000 m²
Aer condiționat
Alarmă
Grătar
Internet
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Piscină

Melides

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Alege punctele tale de interes extras de IA.
Plajă
TipCasă
Anul construirii2021
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date