Casa de vanzare, Flamingo, Guanacaste, Costa Rica

Playa Flamingo, Flamingo Beach Road
Conac privat • 5 pat. • 7 baie. • 11000 Picior pătrat
27.976.267 RON

Casa Symbiotica, situat în inima elegant Mar Vista, momente departe de plaje exotice cu nisip alb și mese rafinate și o nouă stare de marina de arta, se află acest magnific, complet mobilate 11.000 de metri pătrați acasă pe cer. În jurul acestui spațiu de locuit generos, este o zonă de piscină expansivă, care surprinde munți maiestuoși și vederi oceanice de 180 de grade din Flamingo, Conchal și Insulele Catalina. Proiectată de proprietarul său, ea a creat spații și decor rafinate în toată această casă substanțială, inclusiv tavane de 16ft cu 5 dormitoare, 7,5 băi.

Alte caracteristici ale acestei case uimitoare includ piscina infinit, verandă mare acoperite, sala de antrenament, sala de mass-media, sala de jocuri, sala de muzică și un birou, comunitatea Gated cu securitate deplină. Această proprietate elegant nu este doar uimitoare în design, dar, de asemenea, un producător de venituri majore pentru că proprietarul caută să se bucure de această casă și să facă o întoarcere. Informațiile de rezervare și numerele de venit sunt disponibile pentru revizuire numai cu întrebări serioase.

Alte caracteristici impresionante ale acestei case includ: Poarta privata pentru acasa cu telecomanda video de acasa, 2 spălătorii (living și partea privată), Piscină infinită încălzită cu placă de scufundări, Piscină joasă fără adâncime, Cadă fierbinte, Bucătărie în aer liber, Verandă mare acoperită, Plasă de baschet luminată încorporată, Aer condiționat în întreaga casă, Verandă mare acoperită, garaj auto 2 1/2, WiFi, sistem de sunet Sonos intergradat, Televiziune prin satelit, 2 seifuri digitale și bucătărie profesională. Există, de asemenea, loc pe proprietate pentru o a doua casă pentru extinderea viitoare.

Spații

Dormitoare5
Băi7
Camere1
Parcări (interior)2

Suprafețe

Cameră de zi11000 Picior pătrat
Lot de teren5000 Picior pătrat
Aer condiționat
Alarmă
Intercom
Internet
Piscină
Facilități extras de IA.
Garaj
Mobilat

Flamingo Beach Road, Playa Flamingo

Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
Panoramică vedere la munți