Casă pe deal cu piscină cascadă de designer în Lomas Mironas, Republica Dominicană

Sosúa
Casă mobilată • 5 pat. • 7 baie. • 990 m² • Parter
3.881.892 RON

Această casă Lomas Mironas este imensă, proiectată în mod unic și are o piscină pe care parcurile acvatice o invidiază. De fapt, piscina a fost proiectată de aceeași persoană care a creat parcul acvatic din Puerto Plata, Ocean World. Caracteristica exterioară adaugă cu siguranță drepturi de laudă casei, dar interioarele, precum și priveliștile de la distanță fac această vilă cu adevărat specială.

Parcarea este căptușită cu pomi fructiferi și are o scară impresionantă, cu vedere la fauna tropicală și orizontul superb al oceanului, la doar 5 minute de mers cu mașina.

Pășiți în interior la podele din marmură, finisaje din lemn de esență tare, tavane înalte și uși foarte largi care permit unei camere să curgă în alta. Bucătăriile se înfășoară în jurul tejghelelor, cămara și balconul cu vedere la ocean îl fac o zonă comună frumoasă, unde familia și oaspeții se pot aduna în timp ce se face mâncare. Mai multe aparate de ultimă generație și scaune de bar în jurul insulei de bucătărie conferă acestui spațiu o senzație caldă și modernă.

Primul etaj este zone comune care se varsă într-o curte imensă. Mango matur și copacii de avocado, împreună cu alte fructe și peisaje tropicale dau o senzație de junglă piscinei cascadei. Structura cascadei are 2 zone separate pentru a sta și a vă bucura de sunetele apei. Scaunele în aer liber și zona de grătar vor face din această casă locul preferat pentru fiecare sărbătoare.

Cele 2 niveluri superioare sunt locul unde se află cele 5 dormitoare. Fiecare nivel are tavane înalte, uși duble, pardoseală din marmură și ferestre mari, astfel încât fiecare cameră poate deveni o lume proprie.

Fiecare zonă a acestei case imense de pe deal aduce confort tuturor. Veți fi uimiți de ceea ce conțin aceste machete. Priveliștile uimitoare ale muntelui și oceanului sunt perfecte pentru a vă aduce întreaga familie pentru sărbători.


Copiați linkurile de mai jos în:

Vedeți proprietatea pe website-ul nostru, Realtordr.com
➡️https://www.realtordr.com/property/rdr-14434/

Vizitați profilul agentului de listare, Julius Utermann
➡️https://www.realtordr.com/agent/julius/

Spații

Dormitoare5
Băi7

Suprafețe

Cameră de zi990 m²
Lot de teren2100 m²
Aer condiționat
Mașină de spălat
Mobilat
Parcare
Piscină
Facilități extras de IA.
Grătar

Sosúa

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Liberă vedere la mare
Vedere la munte