Ajoupa 1

Fitts Village
Apartament • 2 pat. • 1 baie. • 930 Picior pătrat
975.807 RON

Ajoupa Villas 1 este o casa moderna, cu 2 dormitoare, cu 1,5 bai. Ajoupa Villas este o mică dezvoltare de 14 proprietăți situate la capătul unui cul liniștit-de-sac pe coasta de vest a Barbados. Situat în mijlocul grădinilor amenajate, această casă de oraș proiectată atractiv include o piscină comună și iluminarea căii.

Ajoupa Villas 1 are două dormitoare complet cu aer condiționat, care împart o baie. Dormitorul matrimonial dispune de un balcon cu vedere la Marea Caraibelor din apropiere. Zona de living/dining în plan deschis are, de asemenea, aer condiționat și duce în bucătărie. Bucataria este dotata cu frigider, aragaz cu aragaz, masina de spalat si uscator si chiuveta de rufe.

Atât Dormitoarele, cât și zona de living au, de asemenea, ventilatoare de tavan. Există o cameră separată de pulbere la parter. Ușile duble conduc din zona de zi pe o mică zonă de terasă acoperită. Un loc ideal pentru a sta și a sorbi Rum Punch la sfârșitul unei zile însorite.

Acest townhouse minunat este un ușor de blocare în sus și du-te pentru vacanță de închiriere acasă. De asemenea, este foarte sigur și popular pentru închirieri pe termen scurt. Terenurile acestui complex sunt complet amenajate și includ o piscină și o zonă de scăldat de soare.

Ajoupa Villa 1 este situat aproape de plaja Fitts Village și cel mai apropiat supermarket, care sunt la o simplă plimbare distanță. Fitts Village este situat la doar câțiva kilometri nord de Bridgetown și la câțiva kilometri sud de Holetown, oferind acces ușor la transportul public și o varietate și mai mare de magazine, baruri și restaurante. Toate aceste linii de coastă are plaje publice uimitoare nesfârșite pentru tine de a alege de la.

Spații

Dormitoare2
Băi1
Camere1

Suprafețe

Cameră de zi930 Picior pătrat
Aer condiționat
Mașină de spălat
Piscină
Facilități extras de IA.
Balcon

Fitts Village

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare