New Luxury 3 Bed Villas with Pool and Views, in Colonia de Sant Pere, Mallorca Spania

Colònia de Sant Pere, Colonia de Sant Pere
Vilă • 3 pat. • 3 baie. • 386 m²
4.528.506 RON

Selectie de noi camere de lux 3 dormitoare, 3 vile baie pe terenuri private cu acces independent, gradini cu irigare automata prin picurare, piscina inclusa si parcare, plus solarii la etajul al doilea. Vilele sunt dotate cu o bucatarie utilata, aer conditionat cald si rece prin conducte, incalzire prin pardoseala si o coloana de hidromasaj in baia principala, oferind beneficii precum preinstalarea unui jacuzzi. Casa include, de asemenea, aspecte noi din punct de vedere al eficienței energetice, cum ar fi un rezervor de colectare a apei pluviale situat în subsol.

*Vizualizările sunt doar indivizibile **Disponibil în primăvara anului 2023

Un proiect exclusiv de doar 27 de case cu vedere la mare situate în Sa Colònia, al cărui concept pune accentul pe intimitate și confort. Vila are o terasă spațioasă și solar pentru a profita la maximum de minunatul climat mallorcan. Designul său ia în considerare fiecare detaliu de lux, urmărește să ofere locuințe concepute pentru a oferi confort maxim, reducând în același timp consumul de energie.

Pentru orice întrebări și informații mai detaliate, vă rugăm să ne contactați la + 34 618 289 859 sau e-mail; mallorca@fineandcountry.com

Caracteristici cheie

Piscină privată
Aproape de plaja
Aer condiționat
Carport
Modern Design

Vă rugăm să adăugați 10% TVA

Zona Ghid Colonia de Sant Pere
Colonia de Sant Pere are toate calitatile pe care ti le-ai putea dori de la o vacanta linistita. Activele sale stralucitoare includ un port în stil destul de tradițional și o promenadă căptușită cu restaurante cu vedere la o mică plajă de nisip.

Excluderea răspunderii
Toate datele sunt considerate fiabile, dar nu sunt garantate exacte de Fine și Țara Mallorca. Cumpărătorii ar trebui să efectueze propria lor due diligence. Aceste date pot fi modificate de preț sau chiar de retragere fără notificare prealabilă. Taxele și impozitele de cumpărare sunt plătite de cumpărător. Taxele agenției pentru Fine și Țara Mallorca pentru o introducere și negociere cu succes a vânzării proprietății sunt decontate de vânzător. In cazul unui contract de inchiriere chiriasul este raspunzator pentru taxa de agentie. Toate prețurile citate aici exclud TVA-ul și orice alte taxe și impozite aplicabile.

Spații

Dormitoare3
Băi3
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi386 m²
Lot de teren704 m²
Terasă71 m²
Aer condiționat
Mobilat
Piscină

Colonia de Sant Pere, Colònia de Sant Pere

Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipCasă
Anul construirii2021
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date