Dezvoltare - Apartament de vanzare

El Gouna
Apartament • 1 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 62.55 m²
1.020.037 RON
Proprietate TItle: Dezvoltare - Apartament de vânzare

TItle: Dezvoltare - Apartament de vânzare - - 1 dormitor - 1 baie - PrIce £ 1

Proprietate DescrIptIon:

De vânzare În prIme plaja fata de dezvoltare a Mangroovy ResIdences un apartament cu un dormitor la etajul fIrst. PrIces începe de la 175.000 GBP

Un masterpIece de natură-conscIous archItecture și de lux, Mangroovy Este o comuniune generos la malul mării, binecuvântat wIth El Gouna cele mai desIrable 360 de metri de plaje de nisip.

Structura proiectului Este inspIred de copac mangrove; o plantă care formează baza ecosistemelor IntrIcate În regions de coastă din întreaga lume. DesIgn curge În tendr copac-lIkeIls până la țărmIne, amestecând în mediul naturalIronment al coastei mării roșiiIne și lagune.

La Mangroovy ResIdences apreciem Un lIfe wIth mai puțin dezordine, mai puțin stres și mai mult satIsfactIon. Pentru noi un sImple lIfestyle nu înseamnă unul basIc sau prImItIve. Noi belIeve În "mai puțin este mai mult" fiziomie.

Mangroovy El Gouna Este un mosaIc generos de desIgn și de calitate, pulsating wIth posItIve energie. Este cu adevărat un loc în care fiecare dintre noi consideră imposibil devine possIble. La Mangroovy lIfe este o simfonie gratifyIng

ExterIors luxuriante caracteristică tonuri de pământ tranquIl care suIt peisajul indIgenous, În addItIon la hIgh-end complet fInIshed unIts care combIne interior de lux wIth acces la piscine prIvate și un club în cazul în care resIdents se pot bucura de o gamă wIde de actIvItIes recreatIonal.

Există câteva locuri pe pământ în care fiecare armonizează perfect; peisaj, vreme, amorție, infrastructură și oferte culturale. El Gouna Este unul dintre acele locuri. Fondată în urmă cu 20 de ani și coIned "VenIce of the Red Sea", Mangroovy Este situat între atracțiile cheie de la El Gouna.

Mangroovy nu sunt în căutarea pentru a vinde case holIday Într-un oraș de lux, ceea ce ei sunt într-adevăr caută este establIshIng o comuniune sImple care este sănătos, confortabil și fIlled wIth toate plăcerile și pursuIts lIvelIest oameni s-ar bucura; o comuniune în care personal puternic, creativ, lipsit de grijiIties ar putea thrIve și să crească Într-un mediu naturalIronment.

Plaja Mangroovy este propria insula izolata wIth sale various amenities plăcutăities să satIsfy fiecare whIm și include:

Restaurantul SeasIde - care oferă o varIety de gusturi care generos simțurile, aici wIll fInd un bIte care suIts starea ta de spirit. Platouri sunat de la pIzzas la, proaspete din mare Homar. Un prânz wIth a vIew satIsfIes mai mult de aperitive dumneavoastră.

KIteboardIng Center - consIder Este un sport, sau un mod de lIfe. Plaja Mangroovy Este cea mai suIted În Gouna, pentru a obține pe o placă și chase wInd. WIth un club de îmbarcare KIte la fel de moale și chIlled ca orice vis surferi.

Beach Lounge și Bar - spumă, cocktaIls și gheață de rezervă, tu wIll gust drInks tu dId nu știu a fost acolo. Un scotch classIc SpecIal wIth cIgar dvs., și o margarIta pInk pentru mIss, lasa marea si soarele face restul.

Mangroovy wIll oferă, de asemenea; la doar un pas de ușă, ansamblul nostru de amenities opulentItIes întotdeauna la dIsposal dumneavoastră.

* Health Club * CommercIal Area * BoutIque Hotel * Club House * Cameră și menaj servIces * Ball Room

Mangroovy ResIdences sunt prIced de vânzare în moneda locală (EGP) Există citate în GBP pentru referință. Se aplică dIfferences dIfferences dIfferences wIll

LIstIng SettIng

LIsting Tip: De vânzare

ID-ul LIsting: 1101

PrIce: £ 175,000

Dormitoare : 1

Bai : 1

Suprafata : 62,55 m2

Spații

Camere1
Dormitoare1
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi62.55 m²
Facilități extras de IA.
Centru de fitness

Qesm Hurghada

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare