Vila Llebeig: Vila moderna de lux din Residencial Jazmines Cumbre del Sol

el Cim del Sol, Urb. Cumbre del Sol
Vilă • 3 pat. • 5 baie. • 688 m²
7.636.399 RON

descriere

Exclusivitatea Vilei Llebeig face din această proprietate o casă în care doriți să locuiți pe tot parcursul anului și să vă bucurați de temperaturile blânde ale complexului rezidențial Cumbre del Sol, de pe Costa Blanca.
Intrarea sa prin etajul superior ne conduce la ferestre mari de la care putem observa grandoarea Mării Mediterane și subliniază efectele iluminatului natural. În dreapta avem două camere spațioase, cu o baie separată fiecare și cu acces la o terasă practică unde veți dori să vedeți răsăritul în fiecare zi. Stânga face loc dormitorului principal, cu un dressing mare și o baie privată. Dormitorul principal are o terasă privată mare, de unde vă puteți bucura de relaxare și vederi.
Scările cu linii moderne și balustrade din sticlă aduc ușurință în spațiu și ne conduc spre sala de mese cu înălțime dublă, creând un sentiment de spațiozitate. Acest spațiu deschis are o bucătărie cu insulă, echipată cu aparate high-end, și care continuă până la camera de zi magnifică. Ferestrele sale mari permit luminii naturale să inunde camera de zi, în plus față de faptul că marea face parte din ea. Completați distribuția o baie de curtoazie și o spălătorie.
Bijuteria casei este uimitoarea sa piscină infinită privată de 3 pe 12 metri, ideală pentru întâlniri mari în care să vă bucurați de grătar și cu o baie pentru a servi zona piscinei. Bucurați-vă de terasă cu tot confortul! Acesta este completat de un solar în partea de jos a piscinei și un pridvor pentru tine să se bucure de hobby-urile tale.
Doriți mai multe informații? Vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dvs.

Spații

Dormitoare3
Băi5
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi688 m²
Lot de teren826 m²
Facilități extras de IA.
Grătar
Terasă

Urb. Cumbre del Sol, el Cim del Sol

Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date