Apartament T1 +1 Duplex - Vedere verticală la grădină (fracția de la etajul 3 3B)

Porto, 10 Rua de Álvares Cabral
Apartament nou • 1 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 96.8 m² • Ultimul etaj
2.914.295 RON

Tipologia apartamentului T1 +1 în versiune duplex de dimensiuni mari și spațiu longitudinal cu picioarele drepte ridicate, cu o utilizare excelentă a suprafeței generoase de 96,80 m2. La etajul inferior este servit un dormitor și o baie, iar la etajul superior găsim un mezanin care oferă o suită modernă cu baie privată.

Partea din față compusă în întregime din ferestre cu deschideri mari, servește acest spațiu de o luminozitate absolut uimitoare. Combinația dintre volumetria existentă și mezanin transmite o idee de spațiu infinit – această legătură a spațiului cu contextul urban al unui oraș "viu" și cosmopolit este un punct fundamental pentru experiența acestui apartament.

Scara suspendată care permite accesul la etajul superior este doar un alt detaliu gândit de arhitectul Fernando Faria care distinge acest proiect de orice alt prezent în orașul Porto. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, recurgând la utilizarea celor mai recente și mai bune soluții tehnologice, cu utilizarea penelor de curent și a structurilor de sticlă, complet electrice oferă proprietarului un sentiment de intimitate totală atunci când se dorește.

Exclusivitatea interioarelor cu finisaje de lux este o constantă: podea de pin Riga Nova lăcuit; Marmură albă carrara; bucătării complet echipate, cu aparate Siemens de ultimă generație; uși blindate; rame din lemn masiv; balcon cu podea de granit; aer condiționat cu aer condiționat marca Daikin încorporată; sistem de încălzire prin încălzire electrică prin pardoseală în instalații sanitare și articole sanitare suspendate. Evaluarea energetică A.

Clădirea este dotată cu un lift modern marca Schmitt, cu o capacitate de până la 8 persoane, care facilitează accesul la locuitorii de la etajele superioare.

Acesta oferă cele mai remarcabile soluții ale arhitecturii contemporane, integrând în același timp un conac impunător de la începutul secolului trecut. Interioarele sale au fost redimensionate și reproiectate pentru a promova un stil de viață contemporan, concentrându-se pe confort și bun gust, în fiecare detaliu, în fiecare prânz.

Ocazie fantastică! Proiect unic în orașul Porto! Ia legătura!

 

Dezvoltator imobiliar: Visual Properties (Prozaico și Original, Lda)

Spații

Camere1
Etaje4
Dormitoare2
Băi2
Apartamente7
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi96.8 m²
Intern95 m²
Extern1.8 m²
Utilizabil85.9 m²
Balcon1.8 m²
Total96.8 m²
Aer condiționat
Alarmă
Antenă satelit
Balcon
Intercom
Internet
Lift
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase

10 Rua de Álvares Cabral, Porto

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la oraș
Evaluarea eficienței energetice
A
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)
A