SIMBOLUL STILULUI ȘI RAFINAMENTULUI

Bagnes
Cabană • 6 pat. • referință: BA-117644
Preț la cerere
Chalet Les Étrennes este o frumoasă cabană de lux cu șase dormitoare din Verbier. După o renovare și extindere extinsă, această cabană uimitoare a fost finalizată în vara anului 2017. Finisajul și nivelul de măiestrie din întreaga cabană sunt fără egal și fiecare piesă a fost atent selectată pentru a crea o atmosferă relaxantă și luxoasă.

Situată ideal, ascunsă pe partea Savoleyres orientată spre sud-vest, cabana are vederi sublime care cuprind satul de dedesubt, pârtiile din Verbier și impunătorul masiv Mont Blanc. Pârtiile sunt la doar o scurtă călătorie cu mașina sau oaspeții pot lua serviciul gratuit de autobuz care oprește la capătul drumului (o plimbare de 250 m).

Casa cu patru etaje doarme 12 oaspeți în șase dormitoare, ceea ce o face un refugiu montan perfect pentru familii și prieteni. Intrați în cabana de la parter în holul de intrare cu camera de schi chiar în fața dvs., unde există o mulțime de spațiu pentru a stoca schiuri și clăpari după o zi lungă pe pârtii. Coborând scările până la primul etaj, veți găsi două dormitoare twin/duble liniștite, unul cu baie privată spațioasă și duș separat, iar al doilea dormitor cu duș privat. Peste hol de dormitoare veți găsi hamamul, locul ideal pentru întinerire și relaxare după o zi pe pârtii. De asemenea, la acest etaj este o spălătorie privată.

Etajul al doilea găzduiește suita luxoasă cu dormitor matrimonial. Un adevărat sanctuar, veți găsi un palat relaxant răcoros de creme și blues care creează un paradis de relaxare și vederi de invidiat din patul super-king-size. Există o zonă mare de dressing și o baie privată cu duș separat. Ferestrele franceze se deschid spre terasa mare care duce la cada cu hidromasaj scufundată în aer liber. Există încă trei dormitoare duble cu baie privată la acest etaj, fiecare cu propria schemă de culori și uși care se deschid spre terasa scăldată în soare orientată spre sud-vest.

Trecând la etajul al treilea este locul în care găsiți zona de living elegantă și elegantă, cu tavan boltit cu înălțime dublă și ferestre uriașe care umplu camera cu lumina caldă a soarelui de iarnă și oferă priveliști uluitoare asupra priveliștii montane. Mobilată cu piese atent selectate și accentuată cu note de portocaliu ars și albastru rece, zona de zi are tot stilul și eleganța pe care le-ați spera de la un refugiu montan. Vă puteți bucura de cocktailuri înainte de cină în jurul focului sau vă puteți relaxa în colțul de lectură, ștergând orele cufundate în lectura preferată de vacanță.

Etajul al treilea găzduiește, de asemenea, bucătăria în plan deschis și sala de mese, oferind din nou tavan cu înălțime dublă, ferestre și vederi spectaculoase. Această cameră combină cu măiestrie mobilierul și finisajele moderne elegante cu materiale naturale pentru a crea un spațiu elegant pentru a vă bucura de mesele pregătite de bucătarii noștri. Sala confortabilă cu TV și biblioteca sunt situate la acest etaj, iar un spațiu de lectură și relaxare poate fi găsit la mezanin, cu vedere la zona de living. Ușile glisante mari se deschid spre terasa cu vedere la grădinile amenajate și la minunata cadă cu hidromasaj în aer liber.

Chaletul este disponibil în sistem catering sau self-catering. În mod normal, cabana este dotată cu un serviciu de conducere dedicat atunci când este vândută pe o bază complet aprovizionată.

Spații

Dormitoare6
Facilități extras de IA.
Cadă cu hidromasaj
Internet
Mașină de spălat
Saună
Terasă

Bagnes

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Alege punctele tale de interes extras de IA.
Transport public
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la munți
Redusă vedere la pădure
TipCasă
MediuMunte