Apartament de lux care combină liniștea cu împrejurimile perfecte

Palma de Mallorca, Carrer Joan Bonet
Apartament nou • 4 pat. • 2 baie. • 154 m² • disponibil acum • referință: VascoDeGama4D
2.064.643 RON

Mallorca a devenit una dintre cele mai populare insule din Marea Mediterană, cu peste 260 de plaje și golfuri impresionante. Capitala, Palma de Mallorca, este un loc fermecător, care la începutul secolului al XX-lea a apărut ca un oraș care merită vizitat și de viață. Un loc de joacă urban pentru boemi, expati și socialites cu o noțiune unică de petrecere a timpului liber și de plăcere. Binecuvântat de climă și soare, de litoralul infinit și de un amestec perfect între tradiție și modernitate, orașul este o destinație ideală pentru a trăi și a se retrage, cu cele mai bune servicii și facilități pentru a se potrivi tuturor gusturilor.

Aceste noi dezvoltări de către AEDAS Homes, combină avantajele de a trăi într-o zonă consolidată și, în același timp, fiind perfect conectat la oraș. Arhitectura este un amestec între tradiția modernă și cea baleară. Toate apartamentele au distribuții excelente și materiale de înaltă calitate.

Livingurile sunt de până la 30 mp în unitățile mai mari, cu bucătării închise și cel puțin, două băi. Dormitoarele sunt orientate spre o curte pentru o mai mare liniște în timpul orelor de odihnă.

Piscină
Gimnaziul
Cameră comună (Community Room)
Parcare comună și depozit

Spații

Dormitoare4
Băi2
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi154 m²
Aer condiționat
Balcon
Intercom
Lift
Mobilat
Piscină
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare

Carrer Joan Bonet, Palma de Mallorca

Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date