Casă de vânzare, 93 Glentrammon Rd, în Greater London, Marea Britanie

Bromley, 93 Glentrammon Rd
Vilă • 3 pat. • 2 baie. • 185 m² • Parter
5.245.902 RON

Oferită pe piață în stare imaculată este acest bungalou extins cu 3 dormitoare duble detașat. Amplasată într-o locație rurală populară, proprietatea oferă un echilibru fantastic între viața la țară, având în același timp toate facilitățile orașului central, practic la ușa dumneavoastră.

Pe scurt, proprietatea cuprinde, 2 camere de recepție, Dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 dormitoare duble, baie de familie, sufragerie, bucatarie / sala de mic dejun, camera de utilitate, poarta controlată de la distanță la aleea din spate care să conducă la garaj mare, 70x40 curte gradina fata cu alee pentru 3 masini, stil în stil split level gradina spate 35x40. Proprietatea include încălzire centrală pe gaz și este în stare decorativă bună.

Proprietate cu potențial ridicat pentru investitori:

Această proprietate este situată pe un teren de colț și are deja suficient spațiu pentru parcare 4 autoturisme. Conform studiului arhitectural recent, este ușor posibil să se transforme bungaloul în 2 case semi-detașate (3 & 4 dormitoare) sau să demolezi și să reconstruiești 2 case semi-detașate. Planuri și elevații obținute de la arhitecții atașați spre referință.

 

Spații

Dormitoare3
Băi2
Camere2
Parcări (interior)4

Suprafețe

Cameră de zi185 m²
Lot de teren700 m²
Alarmă
Antenă satelit
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Mobilat
Facilități extras de IA.
Garaj
Parcare

93 Glentrammon Rd, Bromley

Vederi și orientare extras de IA.
Vedere câmp
Evaluarea eficienței energetice
C