INVESTIȚII EXTRAORDINARE PENTRU A BRAND NOU ÎN CENTRU

Alicante, Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España
Apartament • 3 pat. • 1 baie. • 85 m² • referință: W-02GQOT
1.119.707 RON

Această proprietate magnifică este situată în centrul nervos al orașului Alicante. O proprietate recent renovat, pentru a brand-ul nou și să intre în a trăi, care va satisface multe dintre așteptările celor care sunt în căutarea unei proprietăți ca o prima casa sau de a investi în chirie, cu o profitabilitate foarte bun și interesant.
Proprietatea are 3 dormitoare și 1 baie, dintre care unul cu acces la un patio privat al casei. Are o bucătărie mare de aproximativ 15 metri, care are, de asemenea, un alt patio privat.
Proprietatea este complet renovată, nou-nouță, cu podele din lemn imitație, pereți netezi, uși albe solide. De asemenea, are un mic balcon cu geamuri, pentru cei care doresc să aibă un spațiu unde vă puteți relaxa.
Proprietatea este situată într-una dintre cele mai bune și mai centrale zone din Alicante, în apropiere de El Corte Inglés și de celelalte servicii oferite de oraș, transport public și restaurante.
O proprietate, fără îndoială, care este destinat pentru toate publicul și cu o profitabilitate foarte interesant pentru cei care doresc să investească într-un proiect sigur și profitabile.

Spații

Dormitoare3
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi85 m²

Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España, Alicante

Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la oraș
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date