Design the Home of your Dreams, near a World Class Golf Course, surrounded By Nature in Portugal

EM573
Teren • 390 m² • Parter
3.517.705 RON

Proprietăți exclusive de lux în coasta de argint a Portugaliei.

Situat la mai puțin de 1 oră de Lisabona, exclusivistul West Cliffs Resort se află într-o locație idilică, înconjurată de natură și de plajele cu nisip auriu din coasta portugheză de argint.

Un set de reședințe de lux construite pentru dumneavoastră absolută de agrement și wellness. Un loc ca nimeni altul să se relaxeze și să se bucure de viață, cu acces la Five Star Resort infrastructuri și unul dintre cele mai bune terenuri de golf din lume.

-Alegeți vile twin:

Vilă twin fermecătoare cu 3 dormitoare, situată într-un complex de 5 stele, ocean & Golf Resort. Cu două băi de Master Ensuite și o baie suplimentară și dormitor. Bucătărie complet echipată, care îndeplinește frumoasa zonă de living/sufragerie, care se bucură de lumina naturală cu vedere la minunatul golf și la Oceanul Atlantic. Fiecare proprietate are propria grădină privată amenajată, panouri solare, poarta electrică cu parcare privată pentru două mașini și o piscină privată.

Vilele dispun de spații de locuit care se deschid fără rușine la natura care le plicuri, transformând modul de viață pentru rezidenți.

Legătura cu natura este evidentă în diverse aspecte, consolidând relația strânsă dintre interior și exterior prin utilizarea generoasă a sticlei și angajând materiale identice care transcend la exterior, atât vizual, cât și fizic. O experiență de viață într-o armonie constantă între uscat și apă, zona rurală și plajă.

Suprafata construita intre 145 si 155 m ² | Suprafata parcela intre 424 si 731 m ²

-Sau cumpara loturi și de a construi Vila ta de vis:

Puteți alege unul dintre modelele noastre sau designul pe care îl dețineți Vila, cu ajutorul orientărilor noastre
Arhitecții renumiți s-au inspirat din varietatea peisajului pentru a crea o gamă de opțiuni de design care mențin proximitatea cu natura și integrarea perfectă între interior și afară. Să ne cunoaștem cerințele dumneavoastră și vom lucra cu tine pentru a realiza Vila ta de vis.

Suprafata de 483m ²-3300 m ² | Suprafata de constructie intre 250 si 390 m ²



Servicii/facilitati disponibile includ:

-Piscină
-Health Club & Spa
-Recepție, concierge și securitate/supraveghere 24 de ore
-Golf Course & Golf Academy
-Curățenie + servicii de curățenie și spălătorie
-Mini-Market, papetarie, magazin de tutun
-Centru de afaceri și lounge pentru membri
-Restaurant și bar


Despre coasta de argint:

Coasta de argint este doar o oră la nord de Lisabona, dar de mile departare de ritmul de mare oraș. Aici vă puteți relaxa și explora unul dintre cele mai bine păstrate secrete din Portugalia. Pe lângă faptul că joacă într-una dintre cele mai frumoase și provocatoare terenuri de golf din Europa, puteți explora minunatele plaje din Oceanul Atlantic, peisajul rural înverzit, monumentele istorice și descoperi produsele alimentare locale și vinul în compania unor localnici calde și primitoare. Plajă sau rural, pentru a contempla sau de a fi aventuros, coasta de argint are o modalitate de a satisface toate dorințele și dorințele. Bucurați-vă de minunile din această regiune frumoasă și tot ce are de oferit.

West Cliffs Resort este situat lângă Lagoa de Óbidos, la adresa:
Estrada do Rio Cortiço, 4
2510-665 Vau-Óbidos
Portugalia

Suprafețe

Cameră de zi390 m²
Lot de teren1632 m²

Leiria District

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipTeren
Anul construirii2019
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date